Praznici nam stižu - Mega sprema iznenađenje pred duel sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.12.2017.
17:37
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Košarkaški klub Mega Bemax ponovo će biti u centru pažnje domaćih i stranih medija, a javnosti je dat nagoveštaj šta može da očekuje na meču sa Crvenom zvezdom mt:s.

Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Mo
Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Mo

Povezane vesti

Pred nama su novogodišnji i Božićni praznici, a u Sremskoj Mitrovici se tim povodom sprema veliko iznenađenje.

Po ugledu na NBA klubove koji tokom praznika nastupaju u posebno dizajniranim dresovima, i košarkaši Mege će ove sezone u periodu između katoličkog Božića i pravoslavne Nove godine mečeve igrati u prazničnoj garnituri dresova.


Mega je poznata po tome što ide u korak sa trendovima i to potvrđuje podatak da su u prethodnoj sezoni igrači ovog kluba nosili dresove sa rukavima, a to je u Evropi viđeno još samo u Unikahi iz Malage.

Ovoga puta su se u Sremskoj Mitrovici opredelili za prazničnu garnituru dresova koja će biti korišćena u duelima sa Crvenom zvezdom mt:s (25. decembar), Mornarom (30. decembar), Petrol Olimpijom (5. januar) i ekipom Budućnosti VOLI (13. januar).

Ne sumnjamo da će ljubitelji košarke biti prijatno iznenađeni, tako da svi sa nestrpljenjem iščekujemo predstojeći ponedeljak kada Mega u hali "Pinki" dočekuje Crvenu zvezdu mt:s.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke