Povrede obeležile pripreme za Mundobasket, u problemu i Francuzi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 17.08.2019.
17:12
Izvor: Sportske.net

"Trikolori" bez važnog igrača u Kini.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Srbija je u velikim problemima zbog povreda, najverovatnije u Kinu neće putovati Teodosić, dok je Dragan Milosavljević i definitivno otpisan.

Grke muči stanje Kostasa Slukasa, Rusi su zbog povreda ostali bez Šveda i Kulagina, danas je obelodanjeno i da su Amerikanci ostali bez Pi Džej Takera zbog povrede.

To nije sve, kako je talas povreda zahvatio i Francuze, pa će uz Ertela Mundobasket u Kini propustiti košarkaš Efesa Adrijan Moerman.

Imao je odličnu sezonu Francuz, sa Efesom je osvojio turski šampionat, a igrao je i finale Evrolige, bio je među sigurnim putnicima za Kinu.

Moerman Efes Real Madrid

Ipak, nakon Ertela i on je morao da se povuče zbog povrede, a bez pomenutog dvojca ovako trenutno izgleda roster kojim raspolaže Vensan Kole.

Endru Olbisi, Nikola Batum, Nando de Kolo, Evan Furnije, Rudi Gober, Luj Laberije, Pol Lakom, Matijas Lesor, Timoti Luvavu, Amat M'Baje, Frenk Nlikina, Eli Okobo, Vensan Poarije, Aksel Tupan

Dvojica će sa ovog spisak otpasti, videćemo za koga će se Kole odlučiti, a "Trikolori" takmičenje u Kini počinju u grupi sa selekcijama Nemačke, Jordana i Dominikanske republike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke