Povreda "Obrve", pa povratak, sjajni Holidej i Rendl srušili Pistonse

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.12.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Nju Orleans Pelikansi su slavili na gostovanju u Detroitu.

Beta/AP Photo/Paul Sancya
Beta/AP Photo/Paul Sancya

Povezane vesti

Uprkos činjenici da je Entoni Dejvis zbog povrede pružio slabu partiju, Pelikansi su uspeli da slave u "Litl Sizars Areni" u Detroitu, na kraju 116:108 za Nju Orleans.

"Obrva" Dejvis je dobro otvorio meč, ali se nakon samo par minuta povredio, delovalo je da je za njega meč gotov. Sudario se sa Grifinom, napravio je bolnu grimasu, ubrzo je otišao u svlačionicu.

Nije se vraćao na parket do poluvremena, ali je Džru Holidej uz pomoć Džulijusa Rendla uspeo da odvede Pelikanse na veliku pauzu sa šest poena prednosti.

Tesno je bilo do samog kraja, Dejvis se vratio na parket, a Pelikansi su uspevali da održe prednost, u finišu su slomili rivala i upisali 14. trijumf ove sezone.

Blistao je Džru Holidej sa 37 poena, pratio ga je u poslednje vreme fantastični Džulijus Rendl sa 28 poena, dok su dvocifreni bili i Tim Frejzer sa 14, kao i Nikola Mirotić sa 12 poena.

Entoni Dejvis je i pored povrede proveo na terenu 26 minuta, upisao je šest poena i devet skokova, kao i pet blokada i četiri asistencije.

Kod Pistonsa 35 poena Blejka Grifina, odličan meč je odigrao i Lengston Gelovej, koji je upisao 24 poena, dok je Dramond ubeležio još jedan kvalitetan dabl-dabl učinak sa 23 poena i 19 skokova. Podbacio je Redži Džekson sa samo dva poena i sedam asistencija.

Pelikansi imaju skor 14-14, dok je Detroit doživeo četvrti vezani poraz i sada su na 13-11.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke