Povratak otpisanog, novi Zvezdin adut u borbi za titulu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.04.2018.
14:26
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Počeo je veoma dobro...

aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s
aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Marko Kešelj je tokom čitave sezone bio u drugom, ili trećem planu u ekipi Dušana Alimpijevića, u retkim prilikama kada bi ulazio u igru navijači bi ga dočekivali ovacijama, a on se trudio da malu minutažu na najbolji način iskoristi.

Početak Superlige Srbije je ujedno i prilika da Kešelj uveća broj minuta u igri i to se dogodilo već u prvom kolu protiv Mladosti iz Zemuna, u meču koji je Zvezda dobila sa 51 poenom razlike.

Za 24 minuta u igri postigao je 15 poena, što mu je veliki podstrek za ostatak sezone u ovom takmičenju.

''Dobro, produvao sam malo dizne'', našalio se Kešelj na početku razgovora za ''Blic'', a onda naglasio da će Zvezda pokušati da spase sezonu osvajanjem titule u domaćem šampionatu.

O porazu u finalu ABA lige ne želi previše da govori...

''Mislim da to ne treba više da pominjemo. Ljudi su manje-više sve videli, bilo je i naših grešaka. To treba da ostavimo iza sebe i da se okrenemo potpuno Superligi i probamo da osvojimo titulu.

Imamo i dvojicu novih igrača, Filipa Čovića i Aleksu Radanova, koje što pre moramo da integrišemo u tim, da oni što brže savladaju sisteme. Potrebno nam je što više raspoloživih igrača pred završnicu'',
objašnjava Kešelj.

Superligu doživljava maksimalno ozbiljno, uveren da tako razmišljaju i njegovi saigrači.

''Prvenstvo Srbije je za nas sada kao Evroliga. Tako mu pristupamo i tako smo se dogovorili na prvom sastanku kada smo se našli posle Podgorice. To je svima u svlačionici kristalno jasno'', zaključio je Kešelj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke