Potvrđeno! Vasa Micić ekspresno našao novi klub!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.07.2016.
14:53
Izvor: Sportske.net

Samo dan pošto je objavio kraj saradnje sa Crvenom zvezdom, srpski plejmejker je zvanično promovisan u novom klubu!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Vasilije Micić veoma brzo je rešio sve dileme oko toga gde će nastaviti karijeru.

Prethodnih dana je najpre potvrđeno da je raskinuo ugovor sa Bajernom, čiji je član bio, a onda i da neće nastaviti saradnju sa Zvezdom, čije je boje branio u drugom delu prethodne sezone.

I kada se činilo da su pred Micićem dani potrage za novim klubom, ta potraga je okončana maltene pre mego što je i počela.

Naime, turski Tofaš je danas i zvanično potvrdio da je angažovao Vasu Micića, pa više nema nikakve dileme gde će doskorašnji košarkaš Zvezde nastaviti karijeru.

Na klupskom sajtu Tofaša detaljno je opisan dosadašnji tok Micićeve karijere, a srpskom plejmejkeru će ovo biti prva sezona u šampionatu Turske.

Tofaš je prošle sezone uspeo da izbori povratak u najviši rang, a da u novoj ima velike ambicije, potvrđuje i nedavno angažovanje Džordana Hamiltona, nekadašnjeg igrača Denvera, Hjustona, Klipersa i Nju Orleansa, a u Evropi i Krasnog Oktobra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 26.07.2016
17:10

Iz crvene zvezde mts, u crvenoj zvezdi nikad nije ni bio.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 26.07.2016
15:35

Ovo je u poslednje vreme igrac koji je izborio naslabiji klub posle Zvezde. Dzenkins je otisao u Armani , Nelson u Pao , Bobi u SAS , Kalina u Fener , Cirbes i Miler u Makabi , Jaka u Laboral kucu...