Potvrđeno - Hrvati doneli odluku, da li će ABA ''prepisati''?

Autor: Beta Beta
sreda 01.04.2020.
17:08
Izvor: Beta

Košarkaški savez Hrvatske saopštio je danas da je prekinuo sva takmičenja zbog pandemije korona virusa i da neće biti proglašen šampion niti će biti određen poredak u sezoni.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Kako se navodi na sajtu Saveza, odluka je doneta prema preporuci nadležnih, u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

"U ligama koje vodi Hrvatski košarkaški savez, neće se proglasiti prvak niti određivati poredak, a u sezoni 2020/2021 u svakoj ligi nastupiće isti klubovi koji su nastupali u sezoni 2019/2020", navodi se u saopštenju.

Uprava Saveza, Komisija za takmičenje i predstavnici klubova su bili u stalnom kontaktu i posle konsultacija predlog o prekidu takmičenja je jednoglasno prihvaćen.

Kako se navodi, ta odluka se u zavisnosti od okolnosti i preporuka nadležnih civilnih vlasti delimično može promeniti.
-
Baner NBA
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Wednesday, 01.04.2020
17:32

Zasto bi ABA prepisivala od jednog totalno nebitnog rekreativnog takmicenja, ne razumem? Te nacionalne lige cak i da se ukinu nikakva steta ne bi bila, niti sta donose, niti imaju ikakav takmicarski znacaj. sa ABA ligom je to potpuno razlicita situacija. Kako bise pri ponistenju sezone donele odluke ko ce gde i u koje takmicenje? Najgluplja stvar i po meni nemoguca je ponistenje sezone. Sve ostalo je manje lose resenje. Prica o ponistenju je totalno nebulozna u ligi kakva je ABA.