Potvrđeno - Dolazi Ataman!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.01.2015.
17:34
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Kao što se i očekivalo prethodnih dana, treneru Galatasaraja Erginu Atamanu biće dozvoljen dolazak u Srbiju, na utakmicu Top 16 faze Evrolige protiv Crvene zvezde Telekom.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Tu informaciju potvrdili su danas u Zvezdi, a posle održanog sastanka predsednika kluba Nebojše Čovića sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

Dakle, tom prilikom je praktično ukinuta prethodna odredba da je Ergin Ataman nepoželjan u Srbiji.

''Premijer Srbije je podržao inicijativu KK Crvena zvezda i dogovore koje je Zvezda postigla sa Galatasarajem i Evroligom uz konstataciju da će država Srbija i njeni nadležni organi u potpunosti obezbediti odigravanje utakmice Crvena zvezda – Galatasaraj.

Treneru Atamanu će biti omogućen dolazak u Srbiju i on će predvoditi ekipu iz Istanbula u duelu sa crveno-belima koji je zakazan za petak 16. januar u Kombank areni sa početkom u 21 sat''
,
kaže se, između ostalog, u današnjem saopštenju Crvene zvezde Telekom.

Takođe, klub je saopštio i da je Zvezdino rukovodstvo održalo sastanke i sa predstavnicima bezbednosnih službi, a u cilju što bolje organizacije predstojeće utakmice sa Galatasarajem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 12.01.2015
18:48

Dzaba ona izjava da je nepozeljan u drzavi. Kao da nista nije receno na kraju...ocekivano.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Tuesday, 13.01.2015
04:27

Sta da radimo, da se drzimo toga ko pijan plota i na kraju da opet oni profitiraju...

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Tuesday, 13.01.2015
15:01

Samo sto je izgleda i samo proglasenje Atamana za personu non grata nelegalno jer taj status mogu dobiti samo diplomate a ne i sportski radnici, a sto se tice pravde, mi je nikad dobili nismo i ja sam prestao i da ocekujem da nas tretiraju normalno...

avatar
3x3
Tuesday, 13.01.2015
12:14

Samo na pare gleda Covic. Trebali smo igrati van drzave ako treba, samo da ostane dostojan sebe. Ali, ipak lakse je svoju rec pogaziti.

avatar
3x3
Tuesday, 13.01.2015
12:12

Oni ce profitirati svakako. Mi smo bili kaznjeni isto kao i oni, a da se tako nesto ne daj Boze desilo kod nas? Oni su Turkis Erlajns, moraju svoje da guraju i stite.