Potvrda sa najviše pozicije - Partizan jači od 1. aprila!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.03.2018.
18:48
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Crno-beli ulaze u završnicu sezone jači za novog sportskog direktora.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović potvrdio je tokom večeri da će bivši košarkaš crno-belih Nikola Lončar preuzeti funkciju sportskog direktora.

Proslavljeni reprezentativac i član Partizanove generacije koja je pokrila Evropu preuzeće novu funkciju 1. aprila, što je za "Sport klub" potvrdio predsednik Mijailović.

"Nikola je bio naša želja od samog početka. Želeo sam da dođe mlad i energičan čovek iz Partizanove porodice i na kraju smo uspeli da se dogovorimo. On će od 1. aprila biti naš sportski direktor", rekao je Mijailović.

Nikola Lončar dugi niz godina živi i radi u Španiji, a predsednik Partizana priznao je da se sa budućim sportskim direktorom konsulotovao prilikom angažovanja Banđe Sija i Kvamija Vona.

Funkcija sportskog direktor KK Partizan NIS ostala je upražnjena tokom zime pošto je Dragan Todorić prekomandovan na poziciju savetnika predsednika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Wednesday, 21.03.2018
22:06

Posle Pekovica nasli novu kravu muzaru

avatar
!?!?!?!?!?
Wednesday, 21.03.2018
20:39

Tu je razlika u veličini između Partizana i nazovi Zvezde.Partizan u svakom trenutku u klubu ima nekog od bivših asova dok je Zvezda njih zaboravila( Moka,Duci,Kaponja,Rakočević...).Nemojte samo da kažete - tu je Milenko Topić.Bilo kakvo poređenje Topića sa njima bilo bi neumesno.