Potvrda sa najviše pozicije - Janković "dobra prilika" za Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.09.2018.
09:14
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Košarkaški klub Partizan NIS prati situaciju oko Stefana Jankovića i spreman je da se uključi u borbu za njegov potpis ukoliko mu se ukaže prilika.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kada se u medijima prošlog meseca pojavila priča da bi jedan od igrača Crvene zvezde mt:s karijeru mogao da nastavi u Partizanu mnogi nisu verovali u takav scenario.

Situacija se od tog momenta dosta izmenila jer je Stefan Janković ove nedelje saopštio da je završio saradnju sa Zvezdom i da zajedno sa svojim zastupnicima radi na pronalaženju novog kluba.

Jasno je da Partizan sada može da se uključi u borbu za potpis momka koji ima kanadsko i srpsko državljanstvo, a da je tako potvrđuje i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović u izjavi datoj "Kuriru".

"Stefan je interesantan igrač, mlad, perspektivan, ima srpski pasoš, ali nije jedini koji nam je interesantan. Sve vreme se zalažem da tim Partizana pre svega bude popunjen mladim srpskim igračima i možda je ovo dobra prilika za nas. Razmislićemo", rekao je Mijailović.

Činjenica je da ekipi Nenada Čanka nedostaje krilni centar, a Stefan Janković je neko ko bi mogao da popuni roster ukoliko bude bio zainteresovan za saradnju.

"Ukoliko se ukaže dobra prikika za Partizan koja je uklapa u budžet problem će odmah biti rešen", poručio je prvi čovek crno-belih.

Ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati u danima pred nama. Pojedini portali već su pisali o tome da je Janković pristao da obuče dres Partizana za dva i po puta manju platu od one koja mu je bila garantovana u Zvezdi.

Ukoliko je zaista tako, onda može da se polemiše o tome koji su bili razlozi Jankovićevog odlaska iz Zvezde i da li je postojao problem neke druge prirode.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Saturday, 15.09.2018
08:35

Kako to Ostoja naivno najavljuje. Pa ko je zakuvao?!

avatar
Стевица
Friday, 14.09.2018
11:58

За њега у Звезди ове године једноставно не би било места.

avatar
Magija to smo mi
Friday, 14.09.2018
11:50

Taman se otarasismo jednog Jankovica, a ono nam drugi vec dolazi

avatar
Friday, 14.09.2018
11:43

Obecano mu je mesto u reprezentaciji, ako predje u partizan ...

avatar
Partibrejker
Friday, 14.09.2018
17:56

A koju četvorku bi ti zvao u Novembru mesecu,kada niko iz NBA i EL ne bude mogao da igra?