Potpuno neočekivana vest iz Italije, oglasio se Sale Đorđević!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.03.2020.
15:15
Izvor: Sportske.net

Posle jučerašnjih zastrašujućih informacija iz Italije, ovo danas se uopšte nije očekivalo.

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Ali, nadajmo se da će ovo biti makar veoma mali nagoveštaj da bi situacija u Italiji uskoro konačno mogla da počne da se stabilizuje.

Naime, trener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević potvrdio je u razgovoru za tamošnji ''Skaj Sport'' da je njegov tim počeo sa treninzima posle pauze izazvane pandemijom koronavirusa.

Ono što je potpuno neočekivano u celoj priči je što se sve dešava dan posle jučerašnje užasavajuće vesti o preko 600 preminulih u Italiji od ovog virusa.

''Vratili smo se treninzima posle kraće pauze. Radimo sve kako bismo pomogli igračima da  održe što bolju formu. Ne odustajemo. Danas će doći firma koja dezinfikuje teretanu, kako bismo mogli bezbedno da radimo.

Nadamo se da će se sezona nastaviti i da ćemo biti spremni za nastavak. Očekujemo da se uskoro vidimo i da ponovo razgovaramo o košarci'', optimističkije poručio ''Sale Nacionale''.

Podsetimo, prethodnih dana stigle su i najave da će i pojedini fudbalski klubovi u Italiji vrlo brzo početi sa radom. Nadajmo se da će zaista imati razloga za to i da će se uskoro steći kakvi-takvi uslovi za iole normalan život i rad.
-
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke