Potpuni obrt - Vlado odbio Brose, šampion Nemačke hoće miljenika "delija"?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.02.2018.
19:37
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Nemačke okončao je saradnju sa Andreom Trinkijerijem, a njegov dosadašnji pomoćnik ipak neće preuzeti ekipu. Prvi pik za novog trenera miljenik "delija".

Epa/Timm Schamberger
Epa/Timm Schamberger

Povezane vesti

Jedina zvanična informacija koja je ove večeri stigla iz Bamberga jeste ta da su Brose i Andrea Trinkijeri završili saradnju.

Tokom popodneva bilo je nagoveštaja da će dosadašnji pomoćnik simpatičnog Italijana preuzeti ekipu, ali novinar Dejvid Pik tvrdi da je Vlado Šćepanović odbio ponudu Brose Bamberga.

"Čuvar klupe" biće Grk Ilijas Kancuris ali će se o novom treneru tek razgovarati u danima koji su pred nama.

Pomenuti izvor tvrdi da će Brose Bamberg uzeti u razmatranje angažovanje bivšeg trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića koji je prošlog leta završio saradnju sa aktuelnim šampionom Srbije.

Ovakve najave treba uzeti sa rezervom jer je Dejan Radonjić sa svojim CV-jem i statusom slobodnog trenera poželjna opcija za većinu evroligaških klubova. Tako je od početka sezone Radonjić dovođen u vezu sa preuzimanjem Baskonije, Barselone i Anadolu Efesa, odnosno klubova koji su menjali trenere zbog loših rezultata.

Poslednja spekulacija vezana za novi angažman Dejana Radonjića pojavila se tokom meseca kada je iz Slovenije stigla vest da Petrol Olimpija pravi ozbiljan projekat na čijem bi čelu trebalo da budu Duško Vujošević i Dejan Radonjić.

Zanimljivo je da će Brose Bamberg prvu utakmicu nakon smene trenera odigrati protiv Crvene zvezde mt:s, a situacija je trenutno takva da bi Ilijas Kancuris trebalo da vodi ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 20.02.2018
00:54

Radonjić neće više nikad voditi ozbiljan evroligaški klub, ako tom klubu Voli nije sponzor.

avatar
Old_school
Monday, 19.02.2018
21:36

Trankijerija u Zvezdu! Ako vec Covke ima los odnos sa Radonjom, ovaj je idealan. Nije skup, ima iskustvo i zna jezik. A timovi mu igraju lepu kosarku.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 21.02.2018
14:33

Mi već imamo trenera i to dobrog, koliko se sećam.