Potpisan ugovor, sponzor ostaje uz Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
petak 30.11.2018.
13:35
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Nastavlja se odlična saradnja.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Prigodnu svečanost danas je priredila Crvena zvezda, a povodom produžetka saradnje sa kompanijom ''Tikveš''.

Ugovor su potpisali predsednik Zvezde Nebojša Čović i generalni direktor kompanije "Tikveš" Radoš Vukićević.

U ime kompanije ''Tikveš'', Radoš Vukićević je naglasio koliko i njima znači saradnja sa Crvenom zvezdom koja se već pokazalča kao uspešna.

''Čast nam je da i ove godine budimo podrška legendarnom košarkaskom klubu Crvena zvezda. Ambicije nam se poklapaju da budemo regionalni lider i evropski prvak.. želim da Zvezda osvoji domaće prvenstvo, ABA ligu i da prodje u drugu fazu Evrokupa. Volimo da se družimo sa šamopionima i zato smo tu", izjavio je Vukićević.

U sličnom tonmu govorio je i prvi čovek crveno-belih Nebojsa Čović.

''Prošle godine smo zahvaljujuci SD Crvena zvezda počeli višegodišnju stratešku saradnju, baziranu na dva kluba, FK i KK Crvena zvezda. Ta sinergija naših brendova treba da ima obostranu korist, mi je imamo i zahvaljujem se kompaniji 'Tikveš' na saradnji.

Na nama je da ponašanjem i rezultatima opravdamo to poverenje i da na našim i vašim poljima budemo najbolji. O kompaniji ne bi trebalo da govorim mnogo, mislim da je jedan od najboljih u svojoj oblasti u kojima deluju'', izjavio je Čović.

Za gospodina Vukićevića i kompaniju Tikveš, KK Crvena zvezda pripremio je i poklone, dres i loptu sa potpisima svih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke