POTPIS DANA - Dejan Radonjić! I Miško se ponovo oglasio!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.04.2018.
11:58
Izvor: Sportske.net

Zvanično je, trofejni trener Crvene zvezde od danas je na novom zadatku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ono što se krajem protekle nedelje najavljivalo, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu - Dejan Radonjić je novi trener Bajerna iz Minhena.

Bajern je nešto pre podneva objavio ovu informaciju na svom zvaničnom Tviter nalogu, a istovremeno se oglasio i menadžer Miško Ražnatović koji je takođe potvrdio da je posao ozvaničen.

Potpisani ugovor važi do kraja sezone, uz opciju nastavka saradnje ukoliko obe strane budu zadovoljne učinkom u narednom periodu.

Radonjić je na klupi Bavaraca nasledio Aleksandra Đorđevića, selektora našeg nacionalnog tima, koji je posle poraza od Albe i eliminacije u polufinalu Evrokupa dobio otkaz, iako je prethodno osvojio nacionalni Kup sa Bajernom i čvrsto držao prvo mesto na tabeli Bundeslige.

Da je Bajern u ozbiljnoj krizi u poslednje vreme pokazao je i debakl u Oldenburgu proteklog vikenda (100-77), kada je ekipu sa klupe vodio Emir Mutapčić.

Dakle, od Radonjića se očekuje da što pre vrati ekipu u željenu formu, a posao bi trebalo da mu bude olakšan ako imamo u vidu da je u Crvenoj zvezdi već uspešno sarađivao sa Stefanom Jovićem i Maikom Cirbesom, sada uzdanicama Bajerna.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke