Poslednji sati za trejdove - Lejkersi dobijaju željeno pojačanje, gde će Gasol i šta to kuvaju Roketsi?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.02.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net

Danas je obavljen još jedan veliki trejd, još jedan je na pomolu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

LA Klipersi i Filadelfija 76ersi su obavili trejd, put "grada bratske ljubavi" otišli su Tobajas Heris, Majk Skot i Boban Marjanović, dok će u Holivud Londri Šamet, Vilson Čendler i Majk Muskala, kao i brojni pikovi.

Nešto kasnije obelodanjeno je da su Siksersi dovođenjem Herisa rešili da naprave "veliku četvorku", pa će tako Heris i Batler dobiti nove ugovore narednog leta, te će sa Simonsom i Embidom činiti veoma jako jezgro ekipe iz Filadelfije.

Videćemo šta će biti sa Bobanom Marjanovićem, velikim Herisovim prijateljem.



Na pragu je realizacija još jednog trejda, LA Lejkersi će po svemu sudeći u nastavak sezone ući jači za Redžija Buloka.

Trejd je praktično dogovoren, put Detroita će u zamenu za Buloka jedan draft pik, kao i talentovani Svjatolsav Mihailjuk, sve bi trebalo da bude gotovo do kraja dana.

Videćemo kako će ovaj trejd uticati na želju "Jezeraša" da u svoje redove dovedu Entonija Dejvisa.

Pojavile su se i nove informacije oko Marka Gasola, bilo je priče da bi mogao u Toronto, ali sada je Šarlot veliki favorit za njegov potpis.

Memfis je rešio da krene u rebilding, razmatraju trejdove i za Gasola i za Konlija, a Hornetsi su zainteresovani za iskusnog centra i prema informacijama iz SAD, pregovori su u završnoj fazi.

I Hjuston Roketsi bi mogli da obave trejd u narednih 24 časa, žele da se reše velikog ugovora koji ima Bredon Najt, pa bi ga rado poslali u Klivlend Kavalirse u zamenu za Aleka Burksa.

Bivšeg beka Jute traži veliki broj ekipa, videćemo da li su u Ohaju spremni da ga puste za Brendona Najta, koji je čitavu minulu sezonu propustio zbog povrede, kao i dobar deo tekuće. Hjuston će ponuditi i jednog pika prve runde.

Do kraja roka za trejdove ima nešto više od 24 časa, videćemo šta će se sve izdešavati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke