Poslednji dan za trejdove, čekaju se Kavsi, završen jedan posao

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.02.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net

Klubovi iz NBA lige imaju još danas mogućnost da osveže rostere razmenama.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Klivlend Kavalirsi su neprepoznatljivo loši tekuće sezone, razmena sa Bostonom nije imala najbolji uticaj na igru tima iz Ohaja, neretko su ih saplitale i povrede, pa se poslednjih dana spekuliše da će trejdovima pokušati da poprave situaciju u ekipi.

Pisali smo o dve mogućnosti, tačnije o potencijalnim trejdovima sa Klipersima i Grizlisima.

Iz LA žele Lua Vilijamsa i DeAndre Džordana, mada je sve manje šansi da im se ova želja ispuni, kako je Lu Vilijams pred potpisivanjem produžetka saradnje sa četom Doka Riversa. Ipak, prema poslednjim informacijama, od Džordana nisu odustali, pa sada traže treći tim koji bi se priključio ovoj razmeni.



Druga opcija koja je pominjana je trejd sa Memfisom, Kavsi žele Gasola i Konlija, ali Grizlisi ne žele da se odreknu iskusnog Španca, dok je Konli još uvek povređen i pitanje je da li će se uopšte i vraćati do kraja sezone.

Tako da je manje više taj trejd otpisan, a sinoć se u medijima širom SAD pojavila informacija da bi Klivlend mogao da obavi trejd sa Šarlotom.

Hornetsi bi da se otarase nekoliko prvotimaca zbog njihovih velikih plata, čak je i Kemba Voker stavljen na listi za razmene, a Kavalirsi bi pored sjajnog plejmejkera u svojim redovima voleli da vide i iskusnog Francuza Nikolu Batuma.

Za njih su navodno spremni da ponude Ajzeu Tomasa, prvog pika Bruklina sa narednog drafta, dok bi Hornetsi u svojim redovima voleli da vide i Tristana Tompsona i Džej Ar Smita.

Sve oči su uprte u Ohajo, a dok se Kavalirsi ne smisle, uNBA je obavljen jedan trejd.

Hornetsi su angažovali Vilija Ernangomeza iz Njujork Niksa, usuprotnom smeru otišao je Džoni O'Brajant treći, kao i dva budućapika druge runde drafta.


Lejkersi su u međuvremenu odbili nekolilo ponuda za DžulijusaRendla, timovi su mahom za krilnog centra "Jezerašima" nudilipikove druge runde, ali tako nešto u "Gradu anđela" nisu ni uzeli urazmatranje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Thursday, 08.02.2018
16:18

ako daju tomasa, smita i tompsona , plus bruklinov pik, onda su senuli, batum je nekonstantan, vokeru svaka cast.. od ovoga po meni nece biti nista. patka klasicna.