Posle sjajne partije, Bobi briljirao i u intervjuu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.12.2019.
10:21
Izvor: Sportske.net

Gde god da ode, on je omiljen.

Beta/AP Photo/Sam Hodde
Beta/AP Photo/Sam Hodde

Povezane vesti

Bobanu Marjanoviću je Dalas već peta stanica od dolaska u NBA ligu, ali bez obzira gde igra i koju minutažu dobija, srpski gorostas koristi svaku priliku da širi pozitivnu energiju.

Sinoć je imao mnogo razloga za pozitivno raspoloženje, odigrao je sjajan meč u ubedljivoj pobedi Dalasa nad Nju Orleansom, upisao 15 poena i čak 16 skokova, za 23 minuta u igri.

Nastavio je da briljira i posle meča, u televizijskom razgovoru neposredno po završetku ove utakmice, dok mu je prvi čovek kluba Mark Kjuban klicao ''MVP, MVP''.

''Osećam se sjajno, prvi put sam na televiziji, ćao mama, ćao tata, ćao familijo, evo me u Dalasu'', počeo je Bobi, koji je i prošle sezone odigrao odličan meč protiv Pelikansa, kao da ima neki ''pik'' na njih.

''Ne znam, samo radim svoj posao, igram košarku. Pogodilo se da opet protiv njih dobro odigram. Igramo sjajnu košarku za sada, već sutra igramo novi meč, moramo da se odmorimo, pripremimo i da probamo da pobedimo'', poručio je Marjanović, a kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke