Posle emisije, Miško objavio transfer-zagonetku! Da li je ovog puta zakasnio?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.02.2019.
22:28
Izvor: Sportske.net

O predstojećim transferima večeras je govorio pred kamerama, a onda se u prepoznatljivom stilu oglasio i na Tviteru.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Sve uzbudljivije je u ABA ligi, kako zbog neizvesne borbe za drugo, treće i četvrto mesto u plej-ofu, ali i zbog novih pojačanja koja stižu u najbolje ekipe u regionu.


Istovremeno, pojavila se informacija da će Partizanovo pojačanje biti Ognjen Jaramaz, a odmah posle gostovanja u pomenutoj emisiji, Ražnatović je svojom novom zagonetkom potvrdio naredni transfer (ili više njih).

''Nažalost, Air Srbija otvara redovne linije sa španskim gradovima tek na leto! A toliko je bilo potreba u prethodnim nedeljama, kao što ih ima i u predstojećim danima!'', napisao je Ražnatović.

S obzirom da Jaramaz dolazi iz španskog Burgosa, deluje da je rešenje zagonetke u startu jasno i da je Ražnatović možda i zakasnio sa njenim objavljivanjem, osim ako se ne sprema još neka selidba iz Španije u Srbiju...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 12.02.2019
13:07

Grobari, znaci ode jadni Canak zato sto imao slabe rezultate i za dobrobit ekipe, naravno, Trinkijeri je mnogo bolji strucnjak i sada ima i bolje rezultate, a da se zapitate malo koju je ekipu imao Canak a koje igrace ima sada Trinki + Jaramaz, mada mislim da nije neko veliko pojacanje. Znaci, kod Canka igraju Stevanovic, Salic, Gagic, Sani, itd. a kod Trinkija: Renfro, Paidz, Lendejl, Zagorac, evo sada jos Jaramaz, alo bre pa i Canak da bih imao ovakvu ekipu bolje rezultate bi imao, cak sto vise on je grobarcina u srcu i jos vise privrzen klubu bio. Zapamtite, ako kojim slucajem, ne dobijete nista ove godine mada dajete sve od sebe sto se kaze "ili Dza ili Bu" to ce da bude pravi fijasko, doveli ste 4 ili 5 igraca a nemate pokrica, koji ce to nemir da bude na kraju sezone, plate, dugovi, nezadovoljstvo.......itd. A ako budete prvaci ABA lige e onda svaka vam cast, ako ne, onda se spremite za rasulo!

avatar
Otacmiksa
Tuesday, 12.02.2019
07:57

Sinoc sam ga gledao u obrucu na areni i koliko sam ga razumeo rekao je da se to izgleda odnosi na partizan i buducnost...sada videcemo.