Portis i Mirotić u klinču već par godina?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.10.2017.
16:22
Izvor: Sportske.net

Novi detalji vezani za odnos saigrača iz Čikago Bulsa.

Beta/AP Photo/Michael Dwyer
Beta/AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Bobi Portis i Nikola Mirotić su se potukli na treningu Čikaga pre samo dva dana, a deblji kraj izvukao je Crnogorac sa španskim pasošem.

Mirotić je nakon Portisovog udarca zaradio potres mozga ali i frakturu vilice, pa će morati na operaciju i duži oporavak.

Bulsi su juče obelodanili da će Portis na ime kazne propustiti osam narednih mečeva Bulsa.

Mediji u SAD sada prenose nove detalje vezane za ovu priču, navodno nesuglasice između pomenutog dvojca datiraju još od sezone 2015/16. Od tada Portis i Mirotić nisu u najboljim odnosima, a sve je eskaliralo pred početak nove takmičarske godine.

U svlačionici su svesni da je Portisov udarac nedopustiv, ali kako prenose američki mediji navodno mnogi i razumeju njegovu reakciju, što nas dovodi do zaključka da je Mirotić u čitavoj situaciji bio provokator.

Pojedini mediji su prenosili i da je reprezentativac Španije najružnije opsovao svog kolega, te da je to dovelo do udarca, ali potvrda za tako nešto ne postoji.

Bulls Cavaliers Basketball

Da prokomentariše ovu situaciju priliku je dobio njihov doskorašnji saigrač Džimi Batler, koji je ovog leta promenio sredinu, a novi košarkaš Minesote ne želi da se meša.

"Džimi Balter nije loš momak. Sve što znam je da ja za ovo nisam kriv", izjavio je Batler.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 19.10.2017
16:32

jednostavno neka se rese Mirotica, mladi Portis i Markanen neka se dalje razvijaju na 4 i nose Bulse...Mirotic je vise igrac za timove koji se bore za plej of, a to Bulsi nisu ni priblizno ^^nps: ne sumnjam da je Mirotic nesto lajao i da ga je zato grundirao Portis... lik je pokazao kakav je kad je pocepao nasu zastavu, ma uostalom nije bitno cija je zastava :/