Poražavajuća statistika Zvezdinih velikih aduta u Tel Avivu

Autor: Darko Mitrović
petak 18.10.2019.
12:49
Izvor: Sportske.net

Šta im se desilo sinoć?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć pretrpela drugi poraz u prva tri kola Evrolige, ovoga puta u Tel Avivu, od domaćeg Makabija.

Tim Milana Tomića je čitavim tokom meča bio u rezultatskom zaostatku, ali je u finišu regučarnog toka uspeo da izbori produžetak, kao i šut za pobedu koji nije pogodio Bili Beron.

U dodatnih pet minuta usldila je repriza katastrofalnog početka meča i nova serija Makabija od 17:2 za konačan trijumf domaćina.

Ono što je posebno upadljivo posle ovog meča, to je da je nekoliko velikih Zvezdinih aduta sinoć šuterski potpuno podbacilo.

Bili Beron je, na primer, iz igre šutirao 1/10 (0/3 za dva, 1/7 za tri poena), Lorenco Braun je za nepunih minuta upisao sedam promašaja iz isto toliko pokušaja iz igre (0/5 za dva, 0/2 za tri), a nišra bolji nije bio ni Čarls Dženkins (0/3 za dva, 0/3 za tri).

Takođe, Derik Braun je imao iznenađujuće malu minutažu, svega tri minuta i 55 sekundi, što je signal da trener Tomić nije zadovoljan onim što pokazuje Zvezdino letošnje pojačanje.

Sinoć su u prvom planu bili Perperoglu i Dobrić, koji su, čini se, u potpunosti opravdali ukazanu minutažu, ali u narednim mečevima se svakako očekuje mnogo veći doprinos i ostalih pomenutih igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke