Popović: ''Velika čast za Crvenu zvezdu, srpsku košarku i mene lično''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.02.2019.
20:26
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Sjajno iskustvo u Americi je pred talentovanim košarkašem.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Crvena zvezda se danas pohvalila da će i ove godine imati svog predstavnika u prestižnom kampu u organizacija FIBA i NBA pod nazivom ''Košarka bez granica''.

Ovoga puta to će biti Zvezdin junior Nemanja Popović, koji je krenuo stopama Boriše Simanića, Alekse Uskokovića i Zorana Paunovića koji su prethodnih godina bili učesnici ovog kampa.

Popović je jutros otputovao u SAD, a pred polazak je izneo svoja očekivanja u izjavi za klupski sajt.

''Velika čast za moj klub Crvenu zvezdu, srpsku košarku i mene lično. Potrudiću se da na dostojan način reprezentujem klub i našu zemlju, da odigram dobro i opravdam poziv koji sam dobio.

Momci koji su igrali ovu utakmicu pre mene iz naše zemlje, takođe i iz kluba iz koga i ja dolazim Crvene zvezde, obavezuju da se i ja predstavim u pravom svetlu, ali takođe želim da uživam u ovome, da vidim sve tamo, da iskoristim svaki trenutak tokom celokupnog 'All Star' vikenda kao novo iskustvo koje nije svako u prilici da stekne. Očekujem sve najbolje", istakao je Popović.

Posebno je zanimljivo što će Popović narednih dana u svojevrsnom dnevniku na zvaničnom sajtu kluba izneti svoje utiske sa celokupnog događaja i svih pratećih manifestacija vezanih za ''All Star'' utakmicu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 14.02.2019
18:17

Ocekujem od tebe da u Americi na dostojanstven nacin predstavis Zvezdu i Srbiju.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 13.02.2019
22:10

Sa ovim procentima i u konkurenciji svojih vršnjaka izgleda da je ovo kao nekad kad smo klince vodili na Torlak ali su neki tatini sinovi imali prednost u selekcijama.U prilog tome su Uskoković i Paunović a vrlo blizu je i nekada najveći talenat na ovim prostorima Simanić koji ima sve šanse da nestane kao i ostali.Ovoliki značaj je samo zato što na pravom All Star vikendu nema nikog iz UPPR kluba.