Popović ima 17 igrača na raspolaganju, nazire se sastav "Drim-tima"?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.07.2019.
10:10
Izvor: Sportske.net

Ukupno 17 igrača, posle silnih otkaza, Greg Popović treba da odabere, da li se roster već zna, ako ne bude nepredviđenih okolnosti?

Beta/AP Photo/Chuck Burton
Beta/AP Photo/Chuck Burton

Povezane vesti

Pojavio se novi spisak američke reprezentacije, podsetimo, Greg Popović je dobio 11 otkaza, odustali su Dejvis, Harden, Lilard, Erik Gordon, Haris, Kevin Lov, MekKolum, Milsap, Harel, na kraju i Džej-Džej Redik, kao i Bredli Bil.

Napravljen je novi spisak na njemu je 17 igrača, od toga se izdvajaju Lovri, Kemba Voker, Donovan Mičel i Andre Dramond, nosioci igre u svojim timovima.

Na spisku su još Džajlen Braun, Smart, Tejtum iz Bostona (u koji je stigao i Kemba Voker), Džulijus Rendl novi košarkaš Niksa, Bruk Lopez centar Milvokija i još jedan igrač Baksa, Kris Midlton, Jokićev saigrač i alternativa Mejson Plamli, odlični Kajl Kuzma iz Lejkersa, Bam Adebajo iz Majamija, Jang iz Čikago Bulsa, kao i jop jedan centar, Majls Tarner iz Pejsersa. Sakramento će predstavljati Harison Barns

Videćemo šta će biti u poslednjem mesecu priprema, da li će tim ostati zdrav, očekuje se da otpadnu Jang, verovatno i Plamli, pošto je previše centara.

Lovri je povređen, očekuje se da se oporavi, mesta neće biti verovatno ni za Pi Džej Takera, ni Adebaja iz Majamija, a možda će otpasti, prema procenama i Harison Barns.

Ali, da sačekamo..

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke