Popović: "Da pokažemo da smo ekipa za najviše domete"

Autor: Beta Beta
utorak 10.10.2017.
15:12
Izvor: Beta

Trener košarkaša Dinamika Oliver Popović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa na početku druge Jadranske lige pokazati da je spremna za najviše domete.

kkdynamic.rs
kkdynamic.rs

Povezane vesti

Prvo izdanje druge Jadranske lige počinje danas, a beogradski Dinamik će u prvom kolu u Hali sportova "Ranko Žeravica" ugostiti slovenačku ekipu Primorska iz Kopra.

"Nakon 17 godina, došao je red da vodim jedan klub kao prvi trener na mom najdražem terenu. Imali smo već nekoliko treninga u Hali sportova, teren i koševi su i dalje dobri, a ABA sezona biće poseban doživljaj u dosadašnjem delu moje karijere. Verujem da će nam gledaoci ovde biti podrška i da ću u svojoj hali doživeti vrhunac svoje karijere trenirajući Dinamik na terenu na kojem sam igrao kao klinac", rekao je Popović.

"Vodio sam timove u Ukrajini, Rumuniji, neka Hala sportova bude šlag na torti i neka u ove dve prve utakmice pokažemo da smo ekipa spremna za najviše domete", dodao je trener Dinamika.

Košarkaš Nemanja Krstić istakao je da jedva čeka da ABA 2 počne.

"Šta da kažem, ovo je stvarno poseban doživljaj i jedva čekam da sve počne, da Hala sportova doživi svoj vrhunac kao i u prošlim vremenima. Poseban osećaj je biti deo ove lige, a ja se nadam da ću nastaviti sa svojim dobrim igrama od prošle sezone i da ću baš u Hali sportova ponovo igrati svoju najbolju košarku", rekao je Krstić.

Utakmica između Dinamika i Primorske igra se sutra od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke