"Ponovljeni prekršaj" - Nova kazna za Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.01.2019.
12:48
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Disciplinski organi Evrolige sve su rigorozniji. Hoće li se navijači Partizana dozvati pameti?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS saopštio je danas, da je zbog paljenja baklji i ubacivanja mekih i tvrdih predmeta na parket, tokom utakmice 3. kola Top 16 faze Evrokupa sa Monakom, Evroliga izrekla novu kaznu crno-belima.

Ovoga puta Partizan će morati da plati kaznu u iznosu od 10.000. Kazna je uvećana u odnosu na prethodne slučajeve, a na sajtu KK Partizan navodi se da je Evroliga uzela u obzir to što se radi o "ponovljenom prekršaju".

"Ovim putem, KK Partizan NIS još jednom želi da apeluje na svoje navijače da na ovaj način ne čine štetu klubu. Uprkos razumevanju za revolt koji pojedine situacije na terenu izazivaju, više je nego jasno da reakcije koje dovode do kažnjavanja kluba ne vode nikuda. Naprotiv, takve situacije postaju za klub neizdržive. Potpuno bez smisla je situacija u kojoj se klub bori da proda što više sezonskih i dnevnih karata, a da ostvareni prihod zapravo ne završi u klubu!", poruka je kluba iz Humske.

Crno-beli su pozvali navijače da svu raspoloživu energiju stave u službu Partizana i njegovog povratka u vrh regionalne i evropske košarke i da se pokaže zrelost.

Priliku da poprave utisak navijači Partizana imaće već u subotu, kada u hali "Aleksandar Nikolić" gostuje Mega Bemax u derbiju 17. kola ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 26.01.2019
14:48

Ovaj Ostoja nas spasao da se ne ugasimo,a ovi narkomani divljaju li divljaju i sada nas ceka nova kazna.Strasno,sedite stoko kuci ne dolazite na utakmice ovaj covek ce da digne ruke,pa ce cigane samo da gledamo.

avatar
Kico14
Thursday, 24.01.2019
14:00

A kako prodju svi ti upaljaci i sitni predmeti pored onoliko redara koji pretresaju? Zasto meni uzmu orbit zvake a drugima ne mogu upaljac i ostalo? Da redari obavljaju posao kako treba navijaci bi mogli jedino telefone i kljuceve bacati na parket.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 24.01.2019
16:00

Pa ti zavucu orbit zvaku u gadje, ili u carape, pa nece ni tebe pretresati.