Ponosni Predrag Danilović, ima razloga...

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.12.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Prvi čovek KSS osvrnuo se na proteklu košakašku godinu, tokom svečanosti povodom izbora najboljih u 2019.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Podsetimo, za našeg najboljeg košarkaša u godini na izmaku proglašen je Bogdan Bogdanović, a kod košarkašica to priznanje dobila je Sonja Petrović. Naš najboji basketaš je Dušan Domović Bulut.

Prvi čovek KSS Predrag Danilović je tokom ove svečanosti izrazio veliko zadovoljstvo i pojedinim rezultatima na terenu, ali i brojnim ugovorima sa kompanijama koje pružaju veliku podršku našim reprezentativnim selekcijama.

Naravno, izrazio je i svoja očekivanja od naredne, olimpijske godine.

''Sledeće godine nas očekuju dva bitna turnira, kao i kvalifikacije za evropska prvenstva u vidu 'prozora'.

Ove godine smo bilo domaćini Evropskog prvenstva za žene u tri grada, što je posle EP za muškarce 2005. bio najsloženiji posao. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji i mojim saradnicima, bili smo dobri organizatori i domaćini.

Što se tiče poslovnih partnera, produžili smo višegodišnje ugovore i potpisali ugovore sa veoma bitnim kompanijama… KSS nikada do sada nije imao ovoliki broj eminentnih kompanija i na to sam veoma ponosan.

Treba napomenuti da sam ponosan na to što su devojke osvojile medalju na EP, momci u basketu 3×3 osvojili EP i plasirali se na Olimpijske igre. Nadam se i da ćemo i sa ove dve košarkaške reprezentacije učestvovati na OI u Tokiju.

Zahvalio bih se još jednom državi Srbiji, bez čije ogromne pomoći ne bismo bili u situaciji da se kandidujemo za dobijanje dva kvalifikaciona olimpijska turnira. Želim vam sreću Novu godinu, božićne praznike, puno zdravlja i sreće'', poručio je Danilović, a prenosi KSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke