Ponadaš se pobedi, kad ono, Jokić i novi flert sa tripl dablom! Zaboravljeni MVP utrpao 50 koševa!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.11.2018.
07:59
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić otvorio vrata pobede u produžetku, Milsap odbojkom zatvorio utakmicu. Lebronova presuda, Karijeve zlatne ruke, i čudo u Minesoti, za Rouza rekord karijere!

EPA-EFE/TANNEN MAURY
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Verovatno je Denver očekivao lakši posao protiv Čikaga, na kraju su morali da se pošteno oznoje za pobedu. presudio je Milsap u poslednjoj sekundi produžetka, pa su Nagetsi nastavili seriju.

Za Čikago ovo je proces učenja, iako su odigrali odličnu odbranu, nedostajalo im je iskustva da dobiju utakmicu. Jokić je bio fantastičan u produžetku, od 10 poena svoje ekipe je dao 8, ostala dva su kako rekosmo Milsapova odbojka, Srbin je meč završio sa 22 poena, 12 skokova i 9 asistencija, promašivao je tokom čitavog meča, ali kada je bilo najpotrebnije u dodatnih pet minuta bio je nezaustavljiv. Napravio je i šest grešaka, na kraju Denver je ipak izvukao živu glavu.

Zak Lavin je dao 28 poena za Bulse, ruki Vendel Karter Džunior dodao 25, uz 8 skokova, njegova partija kratke NBA karijere.

Povratak kroz vreme videli smo u Minesoti, Timbervulvsi su bez Batlera slavili protiv Jute, pazite sada, Derik Rouz je ubacio 50 poena. Nekadašnji MVP je odigrao meč karijere, gotovo zaboravljen stigao je na sever, dugo je već daleko od nekadašnje forme, ali klasa ne bledi. Odigrao je fantastičan meč, postavio rekord karijere, u poslednjoj četvrtini ubacio čak 15 koševa, jednostavno Juta nije imala rešenje. Podsetimo 2011. je bio MVP, od tada povrede su ga uništile, ali ovo veče nikada neće zaboraviti. Usledilo je tuširanje hladnom vodom u svlačionici, kolege su ga častile za partiju karijere. Inače, Batler sada sedi na klupi, čeka da ga Minesota trejduje. Kod Jute, Mičel 26 poena, Gobert 22, 13 skokova i 3 blokade.

Lejkersi su jedva dobili Dalas, Lebron je ubacio 29 poena i prelomio slobodnim bacanjem dve sekunde pre kraja. Mavsi su gubili i sa 18 razlike u prvom poluvremenu, jurili razliku, stigli do izjednačenja u finišu i ipak ostali praznih šaka. Dončić je promašio prvih šest šuteva, završio sa 14 poena, inače do ove utakmice on je imao prosek od 20 po meču i najbolji je strelac Dalasa.

Lebron se inače u dobro poznatom kostimu pojavio pred utakmicu, kao klincima, ovo nam je ledilo krv u žilama.


San Antonio je rasturio Feniks u pustinji, DeRozan je ubacio 25 poena, tim našeg Kokoškova gubi u seriji, ali i to je ono što su i očekivali, sledi mukotrpan proces pravljenja tima. Bili su bez Devina Bukera što je olakšalo posao gostima iz Teksasa.

Voriorsi su slavili protiv Pelikansa, Kari je preuzeo od Kleja Tompsona koji je srušio njegov rekord u broju trojki u prethodnom meču, Stef je brojao do 37, Durant dodao 24 poena, u tihoj večeri Entonija Dejvisa. Prva zvezda gostiju je završila sa 17 poena i 12 skokova, ali za pobedu protiv šampiona treba nešto specijalno. Odličan je bio Nikola Mirotić, 26 poena, 12 skokova.

Kari inače ima najbolji početak u desetogodišnjoj karijeri, šutira neverovatno, trojke preko 50%.

Pejsersi su odneli pobedu iz Njujorka, uz 24 poena Oladipa, produžetak smo videli u Bruklinu gde su Netsi slavili protiv Detroita. Pistonsi su počeli sezonu sa četiri pobede, onda su dva puta izgubili od Bostona, pa sada i od Netsa. Meč je rešio trojkama Spenser Dinvidi, Džo Haris je brojao do 23, najviše ove sezone, na drugoj strani Grifin 25 poena, Dramond 24, uz 23 uhvaćene lopte. Ipak, Divindi je junak, 25 poena, četiri trojke u finišu regularnog dela i nadoknadi, on je prelomio.

Rezultati:

Feniks - San Antonio 90:120
LA Lejkers - Dalas 114:113
Golden Stejt - Nju Orleans 131:121
Njujork - Indijana 101:107
Minesota - Juta 128:125
Čikago - Denver 107:108 pr.
Bruklin - Detroit 120:119 pr.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke