Pomračenje uma - "Grobari" odavno nisu bili ovako besni! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.12.2017.
21:04
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana besni posle osmog poraza koji je njihov tim pretrpeo na poslednjih deset mečeva u svim takmičenjima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana pretrpeli su večeras još jedan poraz u ABA ligi tako da su prvi deo takmičenja završili sa skorom 5-6.

Posle poraza od Cedevite postalo je evidentno da Partizanu do kraja ligaškog dela takmičenja predstoji velika borba za poziciju broj četiri.

Navijači su revoltirani, ne biraju reči posle poraza od Cedevite, a na udaru se nalazi trener Miroslav Nikolić i pojedini igrači koji su dovedeni na njegovo insistiranje.

Bilo je teško pronaći komentare koji ne sadrže lascivne izraze i uvredljive reči, očigledno da je "Grobarima" prekipelo i da više nemaju strpljenja za aktuelnu situaciju.

Naredna utakmica je na programu za sedam dana, Partizan će ugostiti MZT iz Skoplja, a videćemo da li će ekipu sa klupe predvoditi Miroslav Nikolić koji je večeras dočekan zvižducima i ispraćen sa parketa povicima "Muto, odlazi".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 09.12.2017
22:59

Само онај ко је кратак са памећу је могао да мисли да ће Мута да направи нешто од Партизана ! Та индивидуа је била код нас пет година и живео сам за дан кад ће да оде, скоро па отпочетка сам био против њега и због тога сам се често свађао са пајтосима са трибине . Он је такав какав је, а Партизан као клуб није смео да дозволи себи да му баш он буде на клупи ! И да не заборавим, 1998. кад је баш он отишао Партизан се докопао Ф4, а са њим питање дал би тако било !