Pomračenje Sansa u 'Stejples Centru'

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.12.2018.
00:02
Izvor: Sportske.net

Peti uzastopni poraz ekipe Igora Kokoškova. LA Lejkersi vezali treći trijumf na svom terenu.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Drugi put u tekućoj sezoni košarkaši LA Lejkersa izašli su kao pobednici iz duela sa Finiks Sansima, a večeras su dobili još ubedljivije nego prvi put na gostovanju.

Lejkersi su slavili rezultatom 120:96 (21:31, 40:15, 34:28, 25:22) i tako vezali treći uzastopni trijumf, dok je ekipi Igora Kokoškova ovo bila peta vezana pobeda zbog čega ostaju zakovani za dno tabele u Zapadnoj konferenciji.

Gosti su imali dobar početak, vodili su u prvoj četvrtini 25:8, ali su "Jezeraši" brzo vratili u život i drugu deonicu dobili sa 25 poena razlike.

Da stvar bude gora po Sanse, tokom drugog kvartala povredio se Devin Buker koji je do momenta kada je napustio teren ubacio 6 poena i zabeležio 2 asistencije.

Domaćin je u nastavku u potpunosti iskontrolisao utakmicu, rutinski priveo posao kraju i zabeležio još jednu ubedljivu pobedu u "Stejples Centru".

Kod LA Lejkersa najefikasniji su bili Kajl Kuzma (23 pts, 8 sk, 3 as) i LeBron Džejms (22 pts, 6 sk, 8 as), a na dvocifrenom poenterskom učinku bili su još Brendon Ingram (15 pts, 4 sk, 2 as), Majkl Bizli (14 pts, 4 sk), Džaval Megi (14 pts, 8 sk) i Mortiz Vagner (10 pts, 3 sk).

U ekipi Igora Kokoškova petorica sa dvocifrenim poenterskim učinkom, najefikasniji je bio Rišon Holms sa 15 poena, a pratili su ga Džoš Džekson i Trevor Ariza sa po 13 poena. Dabl-dabl je zabeležio Deandre Ajton sa 10 poena i isto toliko skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke