Pomama za Lorencom Braunom! Ko je prvi u redu da ga odvede iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.04.2020.
19:19
Izvor: Sportske.net, b92.net

Dug je spisak zainteresovanih...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Iako tekuča sezona još nije završena, niti se zna kada će, iz razloga koje ne treba posebno objašnjavati, mnogi klubovi već uveliko prave planove za narednu i pripremaju se za angažovanje novih pojačanja.

Kako sada stvari stoje, jedan od najtraženijih evroligaških košarkaša ovog leta bi mogao da bude plejmejker Crvene zvezde i jedan od njenih najboljih igrača Lorenco Braun.

Da je potražnja za njim već sada velika potvrdio je košarkaški novinar Oracio Kauči, koji je tokom popodneva na Tviteru otkrio da su pojedini klubovi počeli da vuku konkretne poteze kada je u pitanju Braunovo angažovanje.

''Plejmejker koji već sada privlači veliko interesovanje na evroligaškom tržištu je Lorenco Braun. Kako saznajem, bivši bek Reptorsa je imao veoma dobru sezonu u Crvenoj zvezdi, a na leto će biti slobodni agent. Četiri-pet klubova je već krenulo u akciju'', napisao je Kauči.

S tim u vezi, B92 prenosi nezvanična saznanja da Fenerbahče vidi Brauna kao potencijalnu zamenu za Slukasa, kao i da je među zainteresovanim klubovima i Olimpija iz Milana.

Braun je ove sezone u Evroligi ostvario prosečni učinak od 12.3 poena, 3.3 skokova i 4.5 asistencija po utakmici, dok u ABA ligi ima prosek od 10.6 poena, 2.7 skokova i 6.3 asistencija.
-
Baner stoni tenis
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke