Poluvreme - Zvezdini "mrtvi" minuti, Panatinaikos vodi, a navijači nezadovoljni (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.10.2019.
20:45
Izvor: Sportske.net

Loša druga deonica Crvene zvezde.

Crvena zvezda MTS
Crvena zvezda MTS

Povezane vesti

Nakon prvih 20 minuta ekipa Crvene zvezde gubi u Atini od Panatinaikosa rezultatom 37:35.

Odlično je krenula Crvena zvezda u prvoj četvrtini, povela sa 5:0, potom i sa čak 17:10 nošena sjajnom igrom Džejmsa Gista.

Ipak, od trenutka kada je stigla slika u Srbiju Crvena zvezda igra očajno, od 2:27 do kraja prve deonice, pa sve do 7 minuta do kraja poluvremena Crvena zvezda nije znala za koš.

Serijom od 10:0 Panatinaikos je uspeo da preokrene rezultat, a Milan Tomić je pokušavao da pronađe pravu kombinaciju.

Uspeo je u tome, Crvena zvezda je vratila prednost, ali je odmah Panatinaikos zaigrao još bolje i preko Kalatesa stigao do nove prednosti koju je održao do kraja poluvremena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 03.10.2019
20:56

E moji Zvezdasi, pa smirite se, aman, pa ova je nasa prva zvanicna takmica ono takmicarska, polako bre, pa Covicu je ovo prvi put da igra euroligu, pa gresi i jedan Kalates koji 15 godina igra euroligu, i odmah da krenemo da kritikujemo, te ovaj, te onaj, ajde smirite se podrzite Zvezdu i tacka. Dobru ekipu imamo, ako se plasim necega to je samo da ne bude bez borbenosti, e to bi me bolelo. Zao mije Odza, da je barem jos malo igrao, ali dobro greske, fauli, lagano sve ce ovo izgledati mnogo bolje, posle par tekmi. A sta ako Zvezda dobije ovo veceras, ponovo kritike, pa moglo je to laganije, da je ovaj trener, da je onaj igrac, da je ono, da je ovo i nikad kraj, ne znam sta da pisem, osim Srecno moja Zvezdo !!!!!!