Poluvreme - Zvezdaši žale za punim "Pionirom"! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.10.2020.
21:36
Izvor: Sportske.net

Zaostatak za crveno-bele.

Djordje Kostic / STARSPORT
Djordje Kostic / STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde mts gubi nakon prvog poluvremena na svom terenu od ekipe CSKA sa 35:43.

Dobro je počela Crvena zvezda, trojku je pogodio i Jagodić-Kuridža, ali je Nikola Milutinov zajedno sa Danijelom Heketom preokrenuo rezultat.

Dosta trojki u prvoj četvrtini, Lengston Hol je pogodio jednu za Zvezdu, za goste Nikita Kurbanov, a trojkom Voldena Zvezda je stigla do izjednačenja na 16:16.

Vrlo brzo CSKA stiče nešto ozbiljniju prednost u drugoj četvrtini nakon trojke Klejburna za 24:31, dok je Zvezda bila u problemu kada se radi o napadu. Jedino su trojkama uspevali da smanje rezultat, ali su gosti imali odgovor.

Nakon trojke Haketa bilo je 28:34, ali je Zvezdu držao fantastični Džordan Lojd, jedini raspoloženi u napadu svog tima. Šteta što je bio jedini, na drugoj strani ih je bilo više, pa CSKA ima dobru zalihu pred nastavak.

Zvezda, dakle, u zaostatku nakon prvih 20 minuta, videćemo kakve su šanse u nastavku za ekipu Saše Obradovića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 22.10.2020
21:49

Ja gledam na dva ekrana, i fudbal i kosarku,znaci ni jednu ne gledam kako treba, kako me nervira ovaj Spidi, namcor nevidjen, a u kosarci Lazo ja te molim brate idi vise, nisi za kosarku, kao i Simon, ajde penzija, neka igra Radanov pa bolji od Laze i u napadu i u odbranu!