Poluvreme - Zvezda vodi, navijači kritikuju... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.11.2018.
20:50
Izvor: Sportske.net

Domaćin uglavnom vodio tokom prvog poluvremena, ali Zvezda ima aktivan rezultat.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Posle dva uzastopna poraza, zbog kojih je Crvena zvezda izgubila prvo mesto u svojoj grupi, srpski šampion i večeras se nalazi na teškom iskušenju u osmom kolu Evrokupa.

Rival crveno-belima ovog puta je španska Andora, a Zvezda posle prvog poluvremena vodi kao gost sa 47:46.

Prva četvrtina protekla je uglavnom u ravnopravnoj borbi, a tek pred kraj ovog dela igre Andora je uspela da stekne nešto osetniju prednost, posle poena Luza i Stevića, pa se u drug kvartal ušlo sa pet poena razlike u korist domaćina.

Andora je prednost održavala i tokom prvih pet minuta druge četvrtine, a ono što je do tada bilo primetno, jeste Zvezdin loš šut za tri poena.

Ali, to je počelo da se menja na ulasku u finiš poluvremena. Bili Beron je svojom drugom trojkom smanjio na 35:32, a nešto kasnije pogodio je i Faje van linije 6.75, za 38:35. Da Zvezda dođe do izjednačenja pobrinuli su se Perperoglu i Cirbes za 44:44. A onda, u poslednjoj sekundi poluvremena, Perperoglu pogađa trojku za vođstvo na poluvremenu - 47:46 u korist Zvezde!

Najbolji kod domaćih je Endrju Elbisi sa 15 poena (trojke 4/5), a Zvezdu za sada predvode Perperogču sa osam, Faje sa sedam, Regland, Cirbes i Beron sa po šest poena.

U prilogu su neke od reakcija Zvezdinih navijača tokom prvog dela igre.
-
- - - -
-
-
-
-
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Matrix
Tuesday, 20.11.2018
22:46
avatar
Old_school
Tuesday, 20.11.2018
22:40

Ok, Dobrica nece pa nece, ali zasto ne probas sa Nenadicem??!!

avatar
barbaroga
Tuesday, 20.11.2018
22:32

Tomic ocigledno izgubio kontrolu nad ovom ekipom. Alo, ljudi, pa ovima igra jedan Oliver Stevic u ekipi. Pa Zvezda ima ekipu da lagano uzme prvo mesto u grupi a kako stvari stoje bice dobro ako uopste prodjemo dalje. Ne znam da li treba menjati trenera ali nesto mora da se menja, jer Zvezda igra sve losije i losije.

avatar
deki trbic
Tuesday, 20.11.2018
22:22

Ahahahha kolko ja znam Andora vodi