Poluvreme - Zvezda vodi, ali navijači nisu sasvim zadovoljni, jedan košarkaš posebno na udaru! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.01.2020.
19:44
Izvor: Sportske.net

Ne "štede" se ni sudije...

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Na poluvremenu meča 20. kola košarkaške Evrolige između Crvene zvezde i Albe, "crveno-beli" vode nakon prvog poluvremena rezultatom 43:39.

Izabranici Dragana Šakote su nakon vođstva u prvim minutima ušli u pravu rezultatsku klackalicu, ali su tokom većeg dela poluvremena imali prednost koju umalo nisu ispustili u finišu druge deonice.

Ipak, trojkom Pantera Zvezda je stigla do zasluženog vođstva.

Navijači Zvezde nisu naročito zadovoljni izdanjem svojih pulena i pored prednosti, posebno se na udaru našao Nikola Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 17.01.2020
21:55

U ovoj tekmi smo sami sebe pobedili, rotacija kratka, mi umorni, i sve pomalo pada koncentracija i naravno poraz, gubimo sada 84 79

avatar
Realni Arthur
Friday, 17.01.2020
21:21

Zvezda igra na silu, Alba je bolja veceras, moramo biti realni, mi igramo bez veze, vidi se da su umorni nasi igraci,i kad si umoran nema tu mnogo mudrosti! Ako kojim slucajem dobijemo ovo, to je cisto na srecu! Zato, ocekujem poraz, mada po prirodi sam bas optimista, ali ovde se igra na misice, niti taktike, niti odbrane, niti akcije. A mozda ce da bude bolje, da se vise fokusiraju na ABA, i onako ako idemo u top 8 bicemo topovsko meso! Svi su jaci od nas!