Poluvreme - Zvezda u zaostatku, navijači ne žele jednog u Zvezdi (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.10.2019.
21:14
Izvor: Sportske.net

Ima nezadovoljnih, videćemo da li će jednog dana da se pokaju.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Zvezda gubi u Tel Avivu nakon prvih 20 minuta igre rezultatom 39:30.

Prvih pet minuta igre ekipa Crvene zvezde mts nije postojala na terenu. Jedine poene postigao je Branko Lazić posle dva i po minuta, a nakon njegovih poena je usledila velika serija Makabija.

Vođeni sjajnim Nejtom Voltersom stigli su domaći do 17:2, ispostaviće se da je to bila najveća prednost domaćina u prvih 20 minuta igre.

Perperoglu je zaigrao dobro, a prednost domaćih se kretala oko 10 poena.

Bili Beron je pogodio trojku za 33:24, igrao je i Faje dobro u tim trenucima, ali Makabi nije tek tako dao prednost.

Propustila je Zvezda nekoliko prilika da smanji prednost, Makabi ne igra previše dobro i očigledno je da ova prednost može biti sustignuta.

Evo nekih utisaka nakon prve dve četvrtine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 17.10.2019
22:35

Tomicu gde su ti pojacanja bre? hahahahha, nikoga nemas ni da uvedes vise, e moji eksperti, sta ste sve doveli, OMG. Bravo za Zvezdinu decu ostali mars iz Zvezde osim Stratosa! Svi bre van!!!!

avatar
Realni Arthur
Thursday, 17.10.2019
22:12

Citam komentare, zaista smo losi, ali nije ovo sto nemamo igru, nego brate fali uveliko intelegencija, ja ne mogu verujem kolko smo losi ove godine, nije samo Lorenco Braun problem, problem je i Odzo koji covek ne moze da igra na ovom nivou, Derik Brown, nek ide brate nismo mi institucija za povratak izgubljenih snova, Gist ??????, pa Djenka totalno van forme, Dobric, Simanic, Davidovac, mali Covke skoro pa ne igraju Euroligu, znaci mi ove godine imamo Bilija i Stratosa, i treceg nemamo!!!! Nema sta, tu smo gde smo, neka nam je Bog u pomoc! Ja bih sve ove koji igraju bez krvi, energije i nisu borbeni odmah aut bre! Za sudjenje, naravno no comment, zato sto svi grese, i na nasu stranu i na njihovu, ali dobro sve po zasluzi, Makabi je Makabi i oni imaju prednost! Zao mi je moje Zvezde, lose smo poceli, ali valjda ce da bude ok! i za kraj ovaj Gist nesto mi ide na zivce !