Poluvreme - Zvezda u prednosti, ali nema rešenje za Marinkovića!(TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.06.2019.
19:55
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda mts ima prednost nakon prvih 20 minuta.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nakon prvih 20 minuta igre, Crvena zvezda vodi protiv Partizana u okviru treće utakmice finala plej-ofa Super lige sa 48:45.

Nešto raspoloženiji i jedni i drugi za šut u trećoj utakmici serije, Crvena zvezda je odmah stigla do prednosti uglavnom zahvaljujući Dejanu Davidovcu, ali je uzvratio Vanja Marinković koji je postigao sedam od prvih devet poena Partizana.

Egal tokom čitave prve deonice sve do kraja kada je Crvena zvezda uspela da vrati prednost, pa je sa četiri poena viška otišla na prvi mali odmor.

Jaramaz je sjajnom igrom vratio Partizan u egal, ali onda novo odvajanje crveno-belih koji su preko Odža uz dodatno slobodno bacanje stigli do plusa od šest poena.

Jaramaz je bio jedini koji je uspevao da pogađa u tim trenucima za crno-bele, ali je na drugoj strani Beron bio taj koji je vukao konce u Crvenoj zvezdi.

Vanja Marinković nije mogao da promaši iz igre, ali je i trojke pogađao Faje. Ipak, zahvaljujući sjajnoj roli Renfroa na kraju poluvremena Partizan je ostao na samo minus tri.

Moramo napomenuti i ogromnu vrućinu u "Pioniru" večeras, možda je situacija čak i teža nego pre tri dana.

Kod Partizana Vanja Marinković 17 poena, kod Zvezde Beron 12.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 16.06.2019
07:47

Evo uke...li smo se od marinkovića

avatar
Realni Arthur
Saturday, 15.06.2019
20:04

Ako slucajno dobijemo ovu tekmu, jer ovi bi sporet pobacali na obrucu, na sta li ce se zale? E to mi je san, verujte, to mi je nesto neispunjeno, samo da vidim da li ce ikada da priznaju da je dobio bolji! Odbrana nam je bas losa, Laza ne moze sam, Dobrica nema, pa se ovi iz Partizana setaju brate ko na bulevaru, ne znam sto da kazem, znam da je Kejsi zaista dobar igrac, ali kao urok da ima protiv Partizana, ne da ne pogadja suteve pa i slobodna bacanja promasuje. Pazite, samo obratite paznju na sudjenje molim vas, dok se ne srusi igrac Zvezde nema faul, a ovima Renfro, pa Jaramaz ...... ali nema veze, ovo mi lici na proslogodisnjem finalu aba lige protiv milogoraca, skoro pa repriza. Volim te Zvezdo moja, mi smo dobili ABA bre, cilj je ispunjen, a ja bih hteo da dobijemo ovo finale samo zbog onong izmisljenog doktora kosarke "Midget" koi Duletu bi mogao samo pewskire da mu nosi. Srecno Zvezdo

avatar
Old_school
Saturday, 15.06.2019
19:58

Moze da mi prica ko sta hoce, ali me niko nece ubediti da Nenadic i Radanov, da im je data sansa tokom sezone, ne bi pokazali vise od Lazica i Riversa. I imali bi dva mlada igraca za sledecu sezonu spremna. Ovako, nemamo ni jednog.