Poluvreme - Zvezda u debelom minusu, kulja nezadovoljstvo navijača (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
petak 20.12.2019.
19:47
Izvor: Sportske.net

Vratio se i Lorenco Braun, ali ne ide...

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Posle ubedljivog poraza od CSKA u Moskvi, Crvena zvezda je večeras dočekala ekipu Olimpijakosa u ''Štark Areni'', pred malim brojem gledalaca.

Crveno-beli su večeras jači za oporavljenog plejmejkera Lorenca Brauna, ali posle prvih 20 minuta igre Olimpijakos vodi sa 48:36.

Tim Dragana Šakote je dobro počeo meč, poveo sa 6:2 i 9:5, ali kako je meč odmicao, Olimpijakos je polako preuzimao kontrolu dešavanja na parketu.

Već do kraja prve četvrtine gosti su poveli sa 21:16, a tokom drugog kvartala njihova prednost postala je dvocifrena (38:24).

Lorenco Braun i Čarls Dženkins svojim poenima na ulasku u završnicu poluvremena, uspevaju da taj rezultatski zaostatak gotovo prepolove (41:33), ali onda Brendon Pol ponovo vraća dvocifreno vođstvo Olimpijakosu.

Lorenco Braun je sa 13 poena najefikasniji u Zvezdi posle prvog poluvremena, a Atinjane predvodi Brendon Pol sa 13, kao i naš reprezentativni centar Nikola Milutinov sa po sedam poena i skokova.

Navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni onim što gledaju večeras, mada ima i optimista. U prilogu su neki od njihovih komentara.
-
- - - - -
- -
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 20.12.2019
21:00

Delije moje smirite se, pa da poludimo od nervoze en mozemo nista da menjamo, jasno je, nema volje, nema hemije, nema borbe, i sto je najvaznije nemamo dobru atmosferu u timu, nesto se jasno vidi da ne valja. Vidim tamo, kritike, deranja, ovo ono, Gist ne igra ni odbranu ni napad, znaci ulazimo u najvazniji deo sezone, odstraniti ga pod hitno i to ne jednu, nego bas dugo, samo se nadam da postoji neka klauzula, kolko igras tolko dobijes. Kuzma ne moze, to se vidi, jos mu treba i snaga i vreme i uigravanje, da ne nabrajam koliko losih stvari imamo u klubu, ali posle one lepote i ponosa Jovica, Simonovica, Kalinic, "Djenke", Mitrovica, ....... kako bre gledati Fajea, Gista, oba Brauna, da da oba, jer ovaj Lorenco pogodi nesto ali brate izgubi puno lopti, i sad kao gledamo na jnega kao spasioca, ma daj bre covece, mali fica se povredio i jasno se vidi da decko izlazi od povrede ja sam uveren da ce da odigra bolje. I za navijace, naravno da nece da dolaze, oni ne dolaze ni na fudbal gde ubedljivo smo na prvom mestu, a kamo ce da dodju kosarku da gledaju. Ja samo molim boga da ne tonemo skroz jer zaista izgleda ocajno, ako kojim slucajem izborimo ABA play off to ce da nam bude veruhunac ove godine. Pozdrav i srecno!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 20.12.2019
22:05
avatar
nemam pojma
Friday, 20.12.2019
20:54

Optimista? Koliko sam video SARKAZAM je u pitanju.

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 20.12.2019
22:11