Poluvreme - Zvezda odlična u Podgorici, navijači vole ovako "namazanog" igrača (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.10.2018.
19:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde se isprsili pred Evroligašem.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Crvena zvezda igra sjajno u Podgorici, u dvorani "Morača" posle prvih 20 minuta vodi sa ubedljivih 31:45.

Na sjajan način su crveno-beli započeli ovaj duel, asistencija Reglanda i zakucavanje Fajea, ali su i domaći igrali dobro, preko Nikolića stižu do 6:4, ali onda sledi teror od strane gostiju.

Beron, Regland, pa trojka Perperoglua, zatim i dve trojke Berona za 9:19. Brzo je bilo i 9:22, Crvena zvezda je držala sve konce na ovoj utakmici.

Imali su domaći dobar period igre početkom druge deonice, tada je Ivanović pogodio tri slobodna bacanja, ubrzo je i Šehović pogodio trojku za 19:24, ali je na drugoj strani Perperoglu dokazao da je veoma raspoložen.

Kada su Odžo i Beron pogodili bilo je 24:39, Crvena zvezda je igrala sjajno protiv aktuelnog šampiona i učesnika Evrolige.

Nikolić i Popović su trojkama održali kakvu-takvu nadu Podgoričanima da mogu nešto više da učine.

Uglavnom, pred početak drugog dela igre, Crvena zvezda ima ozbiljnu prednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 07.10.2018
22:50

E pa braćo navijači, sledeću utakmicu svi u pionir, a ne samo tastatura podrška!

avatar
Toto Salvatore Riina
Sunday, 07.10.2018
20:47

Čisto da im pokazemo da su namestili prvenstvo prošle godine i sad smo im pokazali gde im je mesto. Ovo je samo pocetak.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 07.10.2018
19:59

Pa, verujte jednu stvar, da smo imali Dangubu ne bi prosle godine mi izgubili, ali otom potom, Buducnost je uvek imala najveci domet da pobedi jednom u sezonu Zvezdu i Partizan, i sezona je bila uspesna, to je to. Evo i tog Dzileta sta su ga digli do nebesa, evo vam sve sami takticari. Mislim da oav igra je ok, i ima puno da se popravlja, svidja mi se trener koji u pravom trenutke hvata za usi, i zove time-out. Ozbiljno delujemo, i mislim da ove godine vracamo ABA titulu, nece biti lako, ali mnogo ozbiljno mi ovo deluje, da li je zbog trenera ili kombinacije, ostaje da se vidi. U jednom trenutku na terenu Radanoc, Covic, Simanic, Odzo, samo jos Nenadic falio, e ovo nisu imali ni Radonja ni Alimpije, za Topica necu nista da kazem zato sto je bio trener kratko vreme. srecno u drugome delu Zvezdo moja!

avatar
Doktor Trax
Sunday, 07.10.2018
19:55

Stratos kompletan igrac, kako smo kvalitetno izabrali pojacanja nema promasaja.