Poluvreme - Zvezda može i mora bolje, a šta kažete na navijačko raspoloženje? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.10.2020.
18:49
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda gubi nakon prvog poluvremena.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice u Podmoskovlju gde je Himki ugostio Crvenu zvezdu, a rezultat je 44:40.

Jerebko, Karasjov i Monro su doneli 7:1 svom timu, ekipa Saše Obradovića je imala slab početak i čekali smo da neko to ispravi tokom prve četvrtine.

U prva tri minuta Zvezda je bila na samo jednom poenu koji je postigao O'Brajant, a onda je Lojd pokrenuo crveno-bele trojkom.

Zvezda je sa dve trojke preokrenula rezultat i to preko Voldena i Lazića, a nakon poena Ročestija i Terija imala je i pet poena viška u odnosu na Himki.

Trojkom Zajceva ekipa Himkija je uspela da stigne do izjednačenja početkom druge četvrtine, ali je Zvezda vratila prednost veoma brzo.

Proradio je Šved do kraja poluvremena i vratio prednost domaćinu ali samo za kratko, Ročesti je nakon toga preuzeo stvar u svoje ruke. Ipak, domaći su imali nešto više raspoloženih igrača do kraja poluvremena pa možemo reći da zasluženo idu na odmor uz prednost od 4 poena.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 30.10.2020
20:32

Mislim da ovo veceras gubimo, ponekad ne ide, ali se plasim da cemo postati domaca ekipa. nista idemo dalje, imati ovakav tim treba vremena da se uigra, pricam za Evroligu pa i za ABU!

avatar
Realni Arthur
Friday, 30.10.2020
19:59

Alo ljudi polako bre, ovo je Himki, nije neka peosecna ekipa, nije to lose do sada samo ozbiljnije treba. Nesto ne svidja mi se neka opustenost, vodimo 4 plus, tri njihova napada branimo redom i umesto da se odlepio, ili idemo na plus 6, oni daju trojku i dolaze na 1, pa eto na poluvremenu gubimo -4. Brajan izgleda dobar igrac ali zaista ne mogu da shvatim da skoro svaki drugi napad sutira i to ne iz dobrih pozicija nego bas teskih umesto da dodaje. Ako Obradovic uspe da smiri igrace da igraju tecno u napadu i polako organizovano ovo mozda i dobijemo, jer nikad Himki nosmo dobili u goste. Srecno Zvezdo, ako igramo borbeno i pametno u drugom delu mozemo da se nadamo i pobedi, sto bi bila prva kao gost protiv Himkija, ako se ne varam!

avatar
Kori Volden
Friday, 30.10.2020
19:52

Ocigledno je koliko O'Brajant iskace iz koncepta ove ekipe. Zaista previse solira za sada. Nadam se da ce se to limitirati u narednom periodu. Rocesti koliko donese, toliko odnese. Da trojku iz bloka nerezonskim sutem i onda ceka i gleda Bertansa, ne pomera se, ovaj ima 3-4 sekunde da se namesti da sutne za tri, vec u sledecem napadu. Dobijamo ovo ako limitiramo Sveda koliko toliko, ukoliko bude neizvesno, on ce resavati sv