Poluvreme - Zvezda gubi, ko dokazuje da će biti "igračina", a ko je "u nezadrživom padu forme"?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.12.2017.
19:45
Izvor: Sportske.net

Solidna igra Crvene zvezde nakon prvih 20 minuta, ali to nije materijalizovano.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Prve dve četvrtine u dvorani "Aleksandar Nikolić" su završene, a bilo je neizvesno od samog starta.

Gist je bio nepremostiva prepreka za odbranu Crvene zvezde, sa dva zakucavanja i trojkom je počeo ovaj meč, a nakon trojke Singltona, ekipa Panatinaikosa je povela u "Pioniru" sa 7:13.

Ipak, onda kreće preokret Crvene zvezde, zabeležena je serija od 8:0, Bjelica, Feldin, Antić i Dangubić su doveli Zvezdu do 15:13, ali od tada kreće serija Panatinaikosa koji je četvrtinu završio uz prednost od 5 poena - 15:20.

Feldin je odlično krenuo u drugu četvrtinu, zaigrao je onako kako on ume, pogađao je i doveo Zvezdu do 25:25, a Zvezda je povela nakon novih poena Matijasa Lesora koji je bio sasvim solidan danas u prvom poluvremenu.

Dobrić je pogodio veoma bitnu trojku za prednost Crvene zvezde, gledali smo rezultatsku "klackalicu", pogodio je i Ročesti nakon oduzete lopte, a nakon poena Bjelice Zvezda je vodila sa 38:34.

Ipak, onda Panatinaikos pravi novu seriju bilo je sa 38:41 nakon novih poena najboljeg igrača prvog poluvremena, Džejmsa Gista i trojke Denmona, a ovaj rezultat je bio i na kraju prvog poluvremena.

Feldin ima 10 poena, Bjelica 8, na drugoj strani Gist ima 15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 21.12.2017
21:10

Antic je u totalnom kontra ritmu . Nadam se da ce u drugom ppluvremnu da malo ohladi glavu. Mada,Peri je sve oprosteno,cak i da sedi na parketu