Poluvreme - Zvezda dominira u Zagrebu, ''delije'' vide ogroman napredak kod jednog igrača (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 22.12.2018.
17:40
Izvor: Sportske.net

Za sada bez neizvesnosti u jednom od derbija 12. kola ABA lige.

aba-liga.com/Crvena zvezda mts
aba-liga.com/Crvena zvezda mts

Povezane vesti

Večerašnji program u ABA ligi počeo je utakmicom u Zagrebu između Cibone i Crvene zvezde, a posle prvih 20 minuta igre beogradski crveno-beli vode sa 38-31.

Trener Cibone je u najavi ovog meča istakao da je ''nešto spremio'' Crvenoj zvezdi, ali od nekakvog iznenađenje ni traga tokom prvog poluvremena.

Domaći su se držali negde do sredine prvog kvartala, a onda je Zvezda polako počela da uvećava prednost koja je dostigla i 13 poena razlike tokom druge četvrtine (36-23).

Cirbes i Beron sa po sedam poena najefikasniji su u Crvenoj zvezdi, Odžo je upisao šest, ali navijači crveno-belih u komentarima na Tviteru ponajviše hvale sve boljeg Borišu Simanića, koji je bio odličan i u Istanbulu protiv Galatasaraja pre nekoliko dana. Simanić posle prvog poluvremena ima pet poena i dva skoka.

Ekipu Cibone za sada predvodi Marko Ljubičić sa 15 postignutih poena, on je najefikasniji igrač prvog poluvremena.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaBuki
Sunday, 23.12.2018
14:23

Nenadic decko grejao klupu tatinom sinu i sad kad je postalo jasno da sin ne moze da igra gurnut je u vatru bez meceva za adaptaciju da igra odmah ali polako docekacemo i njega kao i simanica sto smo docekali. Inace je dobar plej to potpisujem.