Poluvreme - Zvezda blista, Partizane, budi se! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.04.2019.
18:52
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ubedljiva nakon prvih 20 minuta, ali daleko od toga da je sve gotovo.

KSS
KSS

Povezane vesti

Rapsodija u "Pioniru" nakon prvih 20 minuta, Crvena zvezda igra odlično protiv Partizana koji je neprepoznatljiv, posebno u napadu gde ima dosta promašaja i izgubljenih lopti. Posle prve dve četvrtine, rezultat je 44:28.

Prvi deo prve deonice je bio katastrofalan za Partizan koji je poveo trojkom Novice Veličkovića, a potom je Crvena zvezda vezala 15 poena predvođena Bilijem Beronom. U nastavku blago buđenje Partizana, ali nedovoljno da se smanji razlika.

Stratos Perperoglu je bio taj koji je pravio razliku u drugoj četvrtini, pogodio je trojku, potom i dvojku, a na drugoj strani je Rade Zagorac morao na klupu nakon što je promašio tri uzastopna slobodna bacanja.

Nove crne minute Partizana zaokružio je Simanić trojkom za 34:15 i Novica Veličković koji je u narednom napadu napravio faul u napadu.

Marinković je ponovo budio Partizan, ali je Perperoglu bio fantastičan u drugom kvartalu.

Bilo je i +20 u korist Crvene zvezde mts, ali jedini koji je bio u stanju da pogodi sa velike udaljenosti u crno-belom dresu bio je Novica Veličković koji je trojkom smanjio rezultat. Vanja Marinković je ulazom potvrdio da je u dobroj formi i da može da probudi Partizan u drugom poluvremenu.

Kod Zvezde Perperoglu ima 13 poena, Beron i Dobrić po 6, dok kod Partizana Marinković ima 7, Zagorac i Veličković po 6.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 06.04.2019
19:09

Dobro je, iskreno imamo iskusniji tim, i tu se oseca razlika, pisem na poluvremenu, nadam se da cemo dobiti ovo. jedino to.

avatar
petar000
Saturday, 06.04.2019
18:58

Zvezda nije ni morala da dolazi na ovaj mec. Kako igra Partizan izgubio bi i da nema protivnicke ekipe. Ocekivao sam nesto ovako, ali da se bas ovoliko pogube, iskreno nisam. Zagorac jedna korisna stvar, pa pet gluposti, Pejdz vise i ne zna kako biti koristan po ekipu, sve u svemu razlika je jos i dobra koliko su ocajni.