Poluvreme - Vratio se Rašon Tomas, ali ''Grobarima'' su neke stvari i dalje nejasne (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 17.10.2020.
21:50
Izvor: Sportske.net

Vodi Partizan u Železniku, ali kritike se i dalje mogu čuti...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je veoma loše započeo novu sezonu, pa posle četiri poraza u prvih pet mečeva, večeras ima imperativ pobede nad FMP-om u Železniku.

Posle prvog poluvremena, crno-beli su na putu da taj cilj i ostvare, pošto imaju vođstvo rezultatom 48-44.

Iako je Partizan na samom startu meča stekao blagu prednost, FMP je to vrlo brzo anulirao i do kraja prve četvrtine domaćin je uglavnom bio u vođstvu.

Predvođen kapitenom Veličkovićem i povratnikom u tim posle kraće pauze Rašonom Tomasom, Partizan je u drugom kvartalu preuzeo vođstvo koje je u par navrata iznosilo i sedam poena razlike, ali u samoj završnici crno-beli su dozvolili rivalu da ponovo uhvati priključak, kada su se ispromašivali pre svih Miler-Mekintajer (1/6 iz igre), ali i Dangubić sa linije penala.

Markus Pejdž sa devet, Novica Veličković sa osam, kao i Tomas i Zagorac sa po sedam poena predvodili su Partizan u prvom poluvremenu, a u FMP-u najefikasniji tandem Ulubaj-Nenadić sa 13, odnosno 11 poena.

U prilogu su neki od utisaka Partizanovih navijača na Tviteru...
-
Baner 13
-
- - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 17.10.2020
22:39

Partizan za tri klase bolji, ove godine FMP izgleda bez duse, i umorno, ko da oni igrali Evropu a ne Partizan. Partizan mi dleuje bas ok, igraju timski , e to je trebalo Partizanu, mada FMP nije merilo. Videcemo protiv Cedevite ako bude ovako izgleda da polaku uhvate zalet! Srecno Partizane