Poluvreme - Vratio se Jaramaz, Partizan za sada odličan u Baru

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
19:45
Izvor: Sportske.net

Crno-beli kontrolisali igru i rezultat tokom prvog poluvremena.

BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS
BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS

Povezane vesti

Jedan od derbija ovog vikenda u ABA ligi igra se u Baru, gde je Mornar dočekao ekipu Partizana, a posle prvog poluvremena crno-beli vode sa 39-33.

Posle duže pauze zbog povrede konačno se na teren vratio jedan od najboljih Partizanovih igrača Ognjen Jaramaz, a prvu četvrtinu je u ekipi Partizana obeležio Kodi Miler-Mekintajer, koji je bio najzaslzužniji za rano vođstvo crno-belih.

Raspoložen u šutu bio je i Markus Pejdž i Partizan je sve vreme održavao prednost, a Mornar je samo sredinom drugog kvartala uspeo da serijom 9:0 priđe na tri poena zaostatka. Ipak, posle tajm-auta Filipovskog Partizan je odmah odgovorio svojom serijom i vratio se na sedam-osam poena viška.

Pejdž i Mekintajer su sa po sedam poena najefikasniji u Partizanu posle prvog poluvremena, a Vajthed i Gejbrijel predvode Mornar sa po šest poena.
-
Baner
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 05.12.2020
20:51

Mnogo dobar Partizan, posebno odbrana, Saso je to stegnuo. A i napad je dobar, ali meni je ostavio dobar utisak odbrana na njihove sutere, to je bas dobro, niko od njih da nesto pogodi niti da dolaze na otvorene suteve. Voleo bih da Partizan dobije ovo, bas ce mu to znaciti za dalje, i imao bi bonus pobedu protiv Mornara koji isto ima neki cilj da se nadje medju cetiri ekipe. Meni izgleda da Gorda je van forme, i nekako izgleda mnogo umoran, krece se sporo. najbolji do sad Dangubic, ozbiljna odbrana, dobar skok, i sut ima, ma sve, samo jos malo da poboljsa formu i da s ene povredi! Srecno Partizani do vazne pobede!