Poluvreme - Velika borba u ''Pioniru'', Veseli pravi probleme Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.01.2021.
19:45
Izvor: Sportske.net

Prvi Zvezdin evroligaški nastup u 2021.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su večeras u ''Pioniru'' ekipu Fenerbahčea u okviru 18. kola Evrolige, a posle prvog poluvremena rezultat je 39-38 za Zvezdu.

Zvezda je i večeras oslabljena, opet nema Lojda, Hola, Simonovića, a i najnovije pojačanje Lendri Noko očigledno još uvek nije dovoljno spreman, iako je i večeras među 12 igrača na koje Dejan Radonjić računa.

Uvodni minuti meča protekli su u Zvezdinoj neorganizovanoj igri, bilo je dosta nesigurnosti u napadu, ispadanja lopte, pa su gosti uglavnom imali blagu rezultatsku prednost.

Ulazak Kina Koloma je stabilizovao Zvezdinu igru u napadu, a upravo njegovim poenima u finišu prve četvrtine Zvezda je okrenula na 22:18.

Na početku drugog kvartala gosti serijom 5:0 vraćaju prednost na svoju stranu, ali do kraja poluvremena smo uglavnom gledali ravnopravnu borbu i ''rezultatsku klackalicu''.

Džoni O'Brajant i Kino Kolom su sa po sedam poena najefikasniji u ekipi Crvene zvezde, po šest imaju Dobrić, Davidovac i Volden.

Ekipu Fenerbahčea predvodi Jan Veseli sa 10 poena, a uz njega zapaženi su bili i Pjer sa sedam i Gudurić i Bartel sa po pet poena.

Pre početka meča, Zvezda je uručila prigodan poklon svom bivšem košarkašu Lorencu Braunu, koji sada brani boje Fenerbahčea.
-
Baner 2
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
papirnica
Thursday, 07.01.2021
21:54

Kokoškov najloši trener evrolige fener do sretne pobede večeras dve loše ekipe katastrofalna košarka.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 07.01.2021
20:58

Definitivno nekada sut ne ide, Dobricu veceras bas ne ide. Veseli ce da se nadaje koseva jer mi nemamo centra, Kuzma nije za ozbiljnu kosarku, nadam se da struka vidi to, mi moramo da se snadjemo, ajde za pleja ovaj Kolom je bas solidan, (bez odbrane), ja se veceras radujem zbog Radanova, explozija ziva, brz, prodoran, precizan, dobra odbrana, eh da tako grizu i ostali! Nadam se da cemo ovo dobiti jer bi to bilo bas vazna pobeda, mada ruku na srce tesko cemo mi ovo dobiti bez Lojda, i sa jednim plejom! Srecno