Poluvreme u Valensiji - Poslastica za "Delije"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.12.2017.
21:22
Izvor: Sportske.net

Solidna igra Crvene zvezde nakon prvih 20 minuta igre.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Sjajno izdanje crveno-belih nakon prvih 20 minuta u Valensiji, naša ekipa vodi sa 38:40.

Nastavila je Crvena zvezda u prvoj četvrtini da igra dobro u ofanzivi, spoljna linija Valensije je lako probijana od strane bekova našeg šampiona i rezultat je bio 26 postignutih poena u ovoj deonici.

Nije baš dobro krenula četa Dušana Alimpijevića, gubili su 7:2, ali je onda krenula serija crveno-belih.

Očas posla su vodili sa 9:15 zahvaljujući Ročestiju i Dangubiću, ali i fenomenalnoj odbrani u tim trenucima. Nakon tri minuta igre bez poena domaćina, Rosom je uspeo da pogodi trojku nakon čega je Valensija počela da igra bolje u ofanzivi, ali Zvezda nije stala, naprotiv.

Dangubić je bio odličan u šutu, Antić je pogodio trojku za 16:20, nastavio je Feldin, a Jovanović je završio četvrtinu poenima nakon ofanzivnog skoka i asistencije Lazića za 22:26.

Nastavak je doveo još bolju igru Crvene zvezde, došli su košarkaši našeg šampiona do 22:33 nakon Dobrićevih vezanih poena i nesportskog faula Abaldea.

Valensija nije postigla poene 3 i po minuta u drugoj deonici, ali je stala i Crvena zvezda, koja je za tri minuta postigla samo jedan poen. Nemanja Dangubić je dokazao da je u fantastičnoj šuterskoj formi kada je pogodio novu trojku kojom je prekinuo nešto lošiju igru u napadu našeg šampiona.

Loš šut je imala naša ekipa u poslednjih par minuta ovog duela, pa je Valensija uspela da stigne do -2 za poluvreme.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke