Poluvreme trajalo kao večnost, Zvezda vodi, ''delije'' kritikuju pojedine igrače (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 10.11.2018.
17:53
Izvor: Sportske.net

Posle ubedljivog poraza od Ulma u Evrokupu, Crvena zvezda večeras igra u Ljubljani protiv Olimpije u sedmom kolu ABA lige. Loš ritam meča, očekivalo se više...

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Prvih 20 minuta igre proteklo je u ravnopravnoj borbi, a na poluvreme se otišlo rezultatom 43:36 u korist Crvene zvezde.

Uvodni minuti meča pripali su Zvezdi koja je stakle blagu prednost, povela je sa 10:6, pa 12:8, ali Ljubljančani nisu dozvolili gostima da se rezultatski odlepe, ubrzo su anulirali njihovu prednost i do kraja prvog poluvremena gledali smo ''rezultatsku klackalicu'', uz veliki broj prekršaja, čime je znatno usporen ritam igre, pa se i sama utakmica prilično odužila.

Uz sve to, posle trojke Dobrića za 43:36, trener Olimpije traži novi tajm-aut, da sve potraje još duže.

Bili Beron je u prve dve četvrtine ostavio najbolji utisak u Zvezdi sa 13 poena (3/5 za tri poena), Dobrić je upisao osam, Faje pet, ali ono što navijače Crvene zvezde sada već brine, jeste loša forma centra Maika Cirbesa.

U Olimpiji za sada najbolji Rejnolds sa 12 poena (5/5 za dva poena).
-
- -
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 10.11.2018
19:11

Prave se neke glupe greske

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 10.11.2018
19:08

Ja ne znam zašto ljudi očekuju neke blistave igre od Cirbesa, on je igrao dobro samo neka 3 meseca u onoj sezoni pre odlaska u Makabi. To nije ni pola sezone. Ni pre ni posle toga više nije ponovio slične partije. Ristić i Odžo da imaju veću minutažu.