Poluvreme - Šta se dešava sa Partizanom?! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.10.2020.
21:14
Izvor: Sportske.net

Partizanu će trebati veliki preokret u nastavku. Može li da ga ostvari?

STARSPORT/Dragana Stjepanovic
STARSPORT/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Tek što je počeo da popravlja loš utisak s početka sezone, Partizan ponovo svojom igrom zabrinjava i nervira navijače crno-belih.

Iako francuski Burž nije igrao ni trenirao dvadesetak dana zbog koronavirusa, njihov tim večeras ubedljivo vodi posle prvog poluvremena u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu - 40:57 je na semaforu!

Tokom prve četvrtine Partizan se još i držao, iako mu je Alen Omić pravio mnogo problema, ali u drugih deset minuta igra crno-belih se potpuno raspala.

Iz minuta u minut razlika u korist francuskog tima se povećavala, a čak 35 primljenih poena u drugoj četvrtini dovoljno govori na šta večeras liči Partizan!

Pelos sa 16 i Anđušić sa 10 poena predvode za sada ekipu Burža, u Partizanu najefikasniji Gordić sa sedam poena...

Naravno, navijači su neprijatno iznenađeni, iako ih je na trenutak obradovao ulazak ''zaboravljenog'' Brajana Angole...
-
- - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Wednesday, 28.10.2020
23:00

Izgleda da se Scepa ubacivanjem Angole, polako oprasta sa Partizanom. Mislim da su mu vec nasli zamenu.

avatar
Limenka
Wednesday, 28.10.2020
22:44

Ovaj Mika totalno neskolovan igrac, slobodna bacanja katastrofa, sa 2 metra nema sanse neki kos da pogodi. Danguba baca kamenje, kakvi su to promasaji, olubio obruc. Jankovic prica za sebe. Neverovatno kako se lepo vidi koje su vezare

avatar
Petar Petar
Wednesday, 28.10.2020
22:28

Koliko je ovaj Partizan rastimovana i negledljiva ekipa, ovo je nenormalno. Jos veceras ispisnice bar polovini igraca koji igraju, jer ovakvu nezainteresovanost i neznanje klub kakav je Partizan ne sme trpeti. Ne razumem sta smarate vise sa tim Angolom? pa nije njegovo neigranje jedini problem ovde. kad se uhvatite za nesto kao 'pijan plota". angola, pa Angola, a ne zna se sta je veci problem u ovoj ekipi i Angola sigurno nije taj igrac koji ce to ispraviti. Ovo je sramotno. Nije problem da se gubi, nije problem cak ni velika razlika, ali je ponasanje i odnos igraca na utakmici ogroman problem. Znaci jedan jedini igrac od veceras nema sta da trazi u ovoj ekipi. Na prvom mestu Zagorac, Gordic, Trifunoivic, Tomas. Znaci ni jedan od njih nece onom stvari da mrdne u odbrani. Tomasa mrzi da podigne ruku igracu koji sutira i to ne samo veceras nego bukvalno na svakoj utakmici nas napune njegovi igraci. Gordic rekreativno kao i prosle sezone uostalom, ali ove narocito, Zagorac se ufurao nesto kao s marsa da je pao na teren. Dalje jankovic definitivno nije za ovakav nivo kosarke. Znaci prvo Scepanovica AUT, a onda igrace sve osim jaramaza, Pejdza, Mozlija, Mike, Kodija i recimo Dangubica razjuriti jos veceras i to bez razmisljanja i bez obzira kako se ova utakmica zavrsi. Ovo sto su igrali u prvom poluvremenu ne sme biti oprosteno, ni treneru, ni pojedinim igracima... I ne razumem nasu uprtavu kad znaju da necemo bar jos mesec dana imati Jaramaza i Mozlija sta cekaju, zasto ne dovedu nekog igraca? Pa nije bilo nekih para ni ranijih godina, pa se nesto dovodilo kad ne ide. Ovo ovako ako ostane mi cemo se boriti za opstanak u ABA ligi, to potpisujem. Ne sme ekipi Partizana da se dogodi da igra ovakvo poluvreme ko god bio protivnik. Ovo je pljuvanje na ime i na dres Partizana i nesto mora da se radi da bi se to sprecilo, ili svi u paketu ostavke, pa da dodje neko drugi. Sramota!

avatar
Petar Petar
Wednesday, 28.10.2020
22:43

Samo da dodam na svu tu muku sa igracima Partizana ove sudije su LEGENDARNE. Ovo je neverovatno sta su sve svoirnule protiv Partizana na pocetku trece cetvrtine, bilo je i u prvom nekih gresaka, ali ovo u trecoj je sramota. Prvih deset odluka su sve na stetu Partizana.

avatar
paok
Thursday, 29.10.2020
09:54

Sve razjuriti, to je najlakse. Ako ce platiti te razjurene i nove koji bi dosli. Najlakse je sve oterati, ne ide to bas tako

avatar
marecareee
Wednesday, 28.10.2020
23:27

Civic platio sudije 100%

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 28.10.2020
22:25

Prvo, smirite se ljudi, sta treba Scepa da radi, da ulazi i da se bori? Pa deset ili vise poena su poklonjena u poslednja trei minuta i to sve prilikom dodavanja, jer utakmica bila skoro egal, drugo, ova ekipa izgleda bas ozbiljna, jos igraju pametno, ja nisam video da gosti jednu akciju odigrali stihijski, nego sve lagano, organizovano, planski! ALi, Partizan je kvalitetniji, i dokazace to u drugom delu, ja se nadam pobedi, Zao mi je Scepe, imam utiska da igraci ne veruju njemu, i tu lezi neozbiljnost i padovi u igri. Ako je u planu da se menja Scepa, menjajte ga brate, ne mora da se izgubi svake druge tekme i kao zbog toga mora da ide! Srecno Partizane do pobede, od Zvezdasa!

avatar
Kori Volden
Wednesday, 28.10.2020
22:21

Jadno da jadnije ne moze. J*beni Burz vodi 17 razlike, kako vas nije sramota ???