Poluvreme - Šok u Zagrebu, Primorska vodi protiv Zvezde! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.09.2019.
20:49
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje na pomolu?

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Nakon prvog poluvremena utakmice u Zagrebu, Crvena zvezda gubi protiv Primorske u četvrtfinalu Superkupa ABA lige rezultatom 46:41.

Odlično su "crveno-beli" otvorili meč i na vreme stekli osetnu prednost protiv Slovenaca.

Sredinom prve četvrtine Zvezda je u nekim trenucima imala i "plus 9", ali je Primorska ipak uspela da u jednoj veoma efikasnoj partiji oba tima spusti vođstvo favorit na samo jedan poen.

Klub iz Kopera je nastavio u dobrom ritmu i sredinom druge četvrtine iznenadila prvaka ABA lige odličnom odbrano. Slovenci su uspeli da povedu sredinom druge četvrtine, da bi do kraja poluvremena pobegli Zvezdi na deset poena prednosti.

Trojkom Lorenca Brauna srpski tim je smanjio razliku na pet koševa, ali su Slovenci ipak završili poluvreme sa osetnom prednošću.

Primorska se odlično predstavila košarkaškoj javnosti, igru vode Marko Jagodić Kuridža sa 11 poena i šest skokova, dok je u Zvezdi jedini raspoložen za igru Džejms Gist sa devet poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 26.09.2019
20:59

Ljudi, tesko je motivisati igrace tipa D.Brown, L.Brown, Gist, da igraju odbranu, da se zalazu na ovakvoj utakmici, zato i ovako izgledamo. Razocarenje za mene je koliko bezkrvno Simanic igra, ja zaista ne razumem tog igraca, podseca me po karakteru na Mirka Ivanica. Sta reci za Odza i ficu, Valjda, ce sad malo ribanja, pa da vidimo reakciju, nije sporno da su to dobri igraci, ali Tomicu ce da bude bas tesko da ih motivise, oni brae jedino Evroligu ce da igraju kako treba, plasim se ove godine da ne pise nam se dobro, ne zbog manjka kvaliteta nego motivacije. Srecno, ja mislim da ekipa Partizana je borbenija od nase, i to ce da prevaga, ali ajde prvo nekako da smestimo ovu Primorsku, super ekipa, ozbiljna i sa bas dobrim igracima.