Poluvreme - Sjajni Partizan, ali čiji poeni nedostaju i kako zaustaviti Štimaru? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.12.2018.
20:48
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije inspirisan večeras protiv Partizana, ali i crno-beli imaju nekoliko veoma raspoloženih igrača.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme u ''Pioniru'', a košarkaši Partizana imaju razliku koja ih vodi u Top 16 fazu Evrokupa. Posle prvih 20 minuta igre, crno-beli vode sa 43-32 protiv Turk Telekoma, direktnog konkurenta za plasman u narednu fazu.

Počelo je idealno za crno-bele, pravom ''rafalnom paljbom'' - dve vezane trojke Nikolića, nadovezao se i Janković i već na startu je Partizan imao 9:0.

Naravno, usledio je period igre kada su se i gosti stabilizovali, a najviše problema Partizanu pravio je odlični Vladimir Štimac koji je imao 6/6 u šutu za dva poena, ukupno 15 poena.

Ali, s druge strane blista Rade Zagorac (12 poena), kako poenima, tako i maestralnim asistencijama, a uz njega ističu se i Gagić, Janković, svoje odlične minijature imali su i Bandža Si, Veličković, Pejdž i Partizan je lagano uvećavao svoju prednost koja je tokom druge četvrtine postala i dvocifrena.

Ono što nedostaje Partizanu jesu poeni Vanje Marinkovića koji je za sada samo jednom šutirao, za tri poena, nije bio precizan.

U prilogu su utisci navijača.
-
- - - - - -
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke