Poluvreme - Silna Zvezda u drugoj deonici, vodi u Barseloni! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.01.2020.
21:40
Izvor: Sportske.net

Fantastična odbrana Zvezde u drugoj četvrtini.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta ekipa Crvene zvezde mts vodi u Barseloni sa 41:42.

Prva tri minuta Crvene zvezde mts su za pamćenje, odigrali su fantastično, dok je Barselona sve svoje poene postigla na silu, pa je na semaforu bilo 11:5 za ekipu iz Beograda. Nakon toga, potom.

Barselona se pokrenula preko Kjurika koji je vezao pet poena, potom je i Mirotić počeo da puni Zvezdin koš preko Simanića koji nije uspevao da ga sačuva. Barsa je nastavila sa sjajnom igrom, Zvezda se mučila u odbrani, nikoga nije mogla da sačuva i očas posla je domaćin stigao do dvocifrene prednosti.

Lorenco Braun je bio jedini koji je pokušavao da stigne do koša i uspevao je u tome, ali nije bio dovoljan Zvezdi. Maksimalnih +12 na startu druge deonice nije omelo tim Dragana Šakote da krene u zonsku odbranu i da pokuša da napravi nešto više u napadu.

Svetislav Pešić je morao dva puta da traži tajm-aut, Zvezda je smanjivala rezultat preko Gista i Štimca na samo -2. Nakon poena Dženkinsa bilo je i -1, Jovanović je izjednačio, a Štimac trojkom doneo tri poena prednosti!

Fantastičnu odbranu je igrala Crvena zvezda, pa zasluženo vodi nakon prvog poluvremena.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 23.01.2020
22:54

Eto, posle prvih 20 minuta odmah naslo SIlna Zvezda, pa koja bre sila molim te? Ok, solidna, promasuju sve zivo, pogode na srecu (Stimara i Gist) i nesto agresivnija odbrana sto je i dalo rezultata! Ali, Boze kad vidim Mirotica tek onda znam koliko Simanicu treba to da dostigne, mada ruku na srce niti ima genetiku a niti intelegenciju, pa on celo vreme pada na iste fore, pa smao protiv Velickovica koliko puta je igrao mogao da nauci malo, zato sto mislim da je Velickovic bolji i od Mirotica na cetvorci! Panter ce valjda ce poceti da pogodi koji kos, tako i Beron! Dobric solidan malo bahat ali sta je tu je! Jovanovic, ma on je decko kul, treba mu malo vise poverenja u sebi, i bice ok! Ali ali ali, toliko sam se prevario oko Lorenca Browna Boze moj, decko bas odskace za klasu od svih! samo mogu da zamislim da su on i Rocesti na pozicija playa. ALi, ajde srecno moja ZVezdo, samo jako, pa veliko iznenadjenje bi bilo da uraadimo koji podvig ovde, jer smo kuci kad je trebalo da dobijemo mi ladno izgubili obe!