POLUVREME: Šarić gura Hrvatsku na Srbiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.08.2016.
04:07
Izvor: Sportske.net

Posle dvadeset minuta igre u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja košarkaškog turnira u konkurenciji muškaraca, još uvek se ne može naslutiti ko će biti rival "Orlova" u četvrtfinalu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Pobednik poslednje utakmice grupne faze takmičenja košarkaškog turnira u konkurenciji muškaraca biće naredni rival Srbije, ali posle prvog poluvremena duela Litvanije i Hrvatske još uvek ne možemo da tvrdimo koja će to selekcija biti.

Litvanci su bolje otvorili meč ali je Hrvatska ubrzo uhvatila priključak i preokrenula rezultat, pa na poluvremenu ima ŠEST poena prednosti (47:41).

Krilni centar "Kockastih" Dario Šarić najefikasniji je pojedinac u svom nacionalnom timu i sa 13 postignutih poena gura Hrvatsku u duel sa Srbijom.

Kako su se stvari razvijale u prvom delu susreta reklo bi se da niko ne želi na Srbiju, a posebno to važi za Litvance koji imaju kakav-takav izbor.

Ukoliko Litvanija izgubi večerašnji meč igraće protiv Australije u četvrtfinalu, dok bi Hrvati u slučaju poraza morali na Sjedinjene Američke Države.

Čekamo rasplet, ostanite budni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke